​Yetimler Vakfından Midyat'ta 120 yetim öğrenciye kırtasiye seti yardımı

Yetimler Vakfı Midyat Temsilciliği "Bir Yetimi de Sen Okut" sloganıyla, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için 120 yetim öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Ekleme: 09.09.2021 18:50:13 / Güncelleme: 10.09.2021 07:21:38 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Türkiye Geneli yardımlarını sürdüren Yetimler Vakfı yeni eğitim-öğretim sezonunun başında yetim ailelerin okula giden çocuklarına içerisinde çanta, defter, kalem, kalemlik, boya gibi muhtelif kırtasiye ürünleri bulunan kırtasiye seti yardımı yaptı.

Midyat Azim-Der Yardım Komisyonunca önceden tespit edilen yetim öğrenciler, Yetimler Vakfı Midyat Temsilciliği tarafından içerisinde muhtelif kırtasiye malzemeleri bulunan seti öğrencilerine götürüldü.  

Yapılan yardım organizasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Midyat Temsilcisi İsmail Yarba şunları kaydetti.

“Yetimler Vakfımızca hayırseverlerin katkılarıyla tedarik edilen kırtasiye setlerini Midyat'ta tespitini önceden yaptığımız yetim ailelerin öğrenci çocuklarına ulaştırdık. Rabbim katkı sağlayan hayırseverlerden razı olsun. Kırtasiye maliyetlerinin arttığı bu dönemde bir nebze de olsa yetim ailelerimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hayırseverlerden bu ailelerimizin diğer ihtiyaçlarını karşılamak için desteklerini bekliyoruz. Allah şimdiden yapacakları yardımları kabul etsin.”(İLKHA)