Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’den yüz yüze eğitim mesajı

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Ekleme: 05.09.2021 11:15:15 / Güncelleme: 05.09.2021 11:17:35 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

6 Eylül’de yüz yüze eğitimin başlayacak olması vesilesiyle öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Tepe, “Bizlere duyulan güven, verilen destek en büyük güç kaynağımız olacak.” dedi.

“Okullarda bütün hazırlıklarımız tamam”

2021-2022 eğitim öğretim yılı için eğitime gönül veren herkesle beraber tarifi imkansız bir heyecanın içinde olduklarını belirten Tepe, “Uzun ve zorunlu bir aradan sonra okullarımız tüm kademelerde haftanın beş günü tam zamanlı olarak eğitim verecek. Bunun için bütün hazırlıklarımız tamam, hedefimiz sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece yüz yüze eğitime devam etmek.” dedi.

“Yeni eğitim öğretim yılına hazırız”

2021-2022 eğitim öğretim yılı için eğitime hazır olduklarını belirten Tepe, “Öğrencilerimize bilgi ve emekleriyle ışık, yürekleriyle rehber, davranışlarıyla örnek olan öğretmenlerimiz, öğretmenlerimize deneyimleriyle liderlik eden yöneticilerimiz, teknik, sağlık ve yardımcı hizmetlerdeki çalışma arkadaşlarımızla yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Her zaman olduğu gibi sağlığı önceleyerek okullarımızda eğitim öğretimi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Velilerimiz bize güvensinler”

Öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve bütün eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılında sağlıklı, başarılı ve huzur dolu çalışmalar dileyen Tepe, “Sevgi, umut ve işimizi en iyi şekilde yapma gayreti tüm eğitim öğretim yılı boyunca kılavuzumuz olacak. Ülkemizin büyük hedeflerine ulaşma yolunda omzumuzdaki büyük sorumluluk, azim ve kararlılığımızı pekiştirecek. Bizlere duyulan güven, verilen destek en büyük güç kaynağımız olacak. Bu konuda özellikle velilerimizden ricam bize güvenmeleri ve evlatlarını gönül rahatlığıyla bizlere emanet etmeleridir. Onları hep birlikte çalışarak, birbirimize güvenerek en iyi ve güzel şekilde yetiştireceğiz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)