Ölümlü kazaya neden olan sürücü tutuklandı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu bir hemşirenin vefat ettiği, eşi ve diğer sürücünün ağır yaralandığı kazada, kazaya sebebiyet verdiği gerekçesiyle yakalanan başka bir araç sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ekleme: 03.09.2021 18:40:17 / Güncelleme: 03.09.2021 19:04:32 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

Kaza, 29 Ağustos tarihinde Doğanşehir Kelhalil Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ Fırat Üniversitesinde öğretim görevlisi olan A.D. ile Elâzığ’da hemşire olan eşi E.D’nin içerisinde bulunduğu araç, başka bir araçla çarpıştı. Meydana gelen kazada hemşire E.D. hayatını kaybederken, öğretim görevlisi olan eşi A.D. ile diğer araç sürücüsü S.K. ağır yaralandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ve Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı araştırma ve araç kamera kayıtlarının izlenilmesi sonucunda kazaya sebebiyet veren 3’üncü bir aracın olduğu tespit edilerek şahıs aracıyla birlikte yakalandı.

Kazaya sebebiyet verdiği gerekçesiyle adli makamlara sevk edilen sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (İLKHA)