Windows 10 Pro Satın Al Nedir?

İlandır...

Ekleme: 01.09.2021 09:09:21 / Güncelleme: 01.09.2021 11:09:30 / Tanıtım
Destek için 

Daha önce kullanımı yaygın olan metin tabanlı işletim sistemleri, gelişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap vermiyordu. İşlemlerin daha hızlı ve pratik bir şekille gerçekleşebilmesi adına Microsoft firması, görsel, sesli ve işitsel iletişim araçları olan Windows işletim sistemini geliştirdi. Alternatif kullanım seçenekleri ile her türden kullanıcıya erişebiliyor. 1.0 ile piyasaya sürülen sürüm zamanla gelişerek devam etti. Windows 10, satışta olan en güncel sürümdür.

Windows 10 lisans satın al ile pazarlanıyor. Okullar, üniversiteler, özel sektör gibi birçok kurumda ve bireysel olarak tercih edilir. Telefon, tablet ve mobil cihazlar ile uyumlu çalışır. Windows 10 ve versiyonlarını Microsoft internet sitesinden satın alabilirsiniz. Enerji tasarrufu sayesinde cihazı kullanım ömrünü arttırıyor. Kullanıcı dostu uygulamalar ile milyonları cezbediyor.

Windows 10’da Yeni Nesil Oyunlar Neler?

Yeni nesil oyunlar; grafiksel özellikleri, içerdiği stratejik uygulamalar ve çözünürlüğünün yüksek olması nedeniyle gereksinimlerini karşılayabilecek işletim sistemlerine ihtiyaç duyar. Windows 10, DirectX özelliği ile yeni nesil oyunları destekleyebilir. Windows 10 pro satın al ile ön plana çıkarılan pro versiyonu, DirectX uygulamalarını en iyi şekilde temsil eder. Windows 10 ile kaliteli çözünürlük ve gerçeğe yakın oyun zevkini yaşayabilirsiniz.

DirectX uygulaması ile ekran kartının uyumlu çalışması oyun performansı ve görüntü kalitesini en iyi şekilde arttırır. Gerçeğe yakın bir oyun deneyimi yaşatır. Oynadığınız futbol maçlarında kendinizi gerçek bir futbol maçı oynar gibi hissedebilirsiniz. Savaş oyunlarında gerçek bir asker edasıyla savaşabilirsiniz. Microsoft sitesinden DirectX uygulaması ile daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Windows 10 Temin Edebilmek Nasıl Oluyor?

Windows 10 işletim sistemi, Windows sürümleri arasında en günceldir. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunur. Daha fazla yeni kullanıcıları ile büyümesine devam ediyor. Geçmiş versiyonlarda yer alan etkinleştirme sorunu Windows 10 satın al başlığı ile etkinleştirme sorunu çözüldü. Yıl sonuna kadar Windows 10 kullanıcı sayısında artış olacağı ön görülüyor.

Windows 10 temini oldukça kolaydır. Windows 8 ve 8.1 kullanıcıları upgrade özelliği ile versiyonları Windows 10’a yükseltebilir. Başlangıçta işletim sistemine adapte olmak isteyenler Microsoft sitesinde yer alan ve belirli bir süreliğine izin verilen demo sürümlerini kullanabilir. Dileyenler Microsoft resmî web sayfasından orijinal Windows 10 satın alarak temin edebilirsiniz.