Dereden gelen kötü kokuya vantilatörlü önlem

Çengelköy'deki Bekar Deresi'nden gelen kötü kokuya çare bulunamaması esnafı bezdirdi. Sahildeki işletmeler müşteri kaybetmemek için, dereden gelen kötü kokuya vantilatörlü önlem aldı. İş yerinin dış cephesine asılan vantilatörlerle koku engelleniyor.

Ekleme: 31.08.2021 17:15:48 / Güncelleme: 31.08.2021 17:15:48 / Güncel
Destek için 

Hafta sonları İstanbulluların ve il dışından gelen vatandaşların uğrak yeri olan Çengelköy Sahili'nde son zamanlarda yaşanan koku problemi vatandaşları ve esnafı rahatsız ediyor.

Çengelköy'den Boğaz'a uzanan Bekar Deresi'nden yayılan kötü kokular nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Esnaf ise müşterilerinin kokudan dolayı kaçtığını söylüyor.

Sahildeki işletmeler müşteri kaybetmemek için, dereden gelen kötü kokuya vantilatörlü önlem aldı. İş yerinin dış cephesine asılan vantilatörlerle koku engellenmeye çalışılıyor.

"İnsanlar burnunu tutarak gidiyor"

Balık restoranı işletmecisi Hasan Çubuk, "Ön tarafta altı tane masam var. Buraya müşteri oturtamıyorum. İnsanlar burnunu tutarak gidiyor. Maske olduğu halde burunlarını tutuyorlar. İSKİ'yi aradık, gereken yerlere söylüyoruz. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyoruz. Pervaneler çözüm olmuyor. Mümkün değil çünkü çok ağır bir koku. Buranın İSKİ tarafından yıkanması lazım" dedi.

Etiketler: