Hilvan'da ikinci "Mini Gençlik Merkezi"nin temeli atıldı

Hilvan Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı iş birliği ile Hilvan'da ikinci "Mini Gençlik Merkezi"nin temelini attı.

Ekleme: 31.08.2021 13:10:08 / Güncelleme: 31.08.2021 13:19:31 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hilvan Bağlar Mahallesi'nde Semt Sahası ve Kadın Yaşam, Spor ve Sağlık Merkezi'nin bulunduğu Yaşam Merkezi Kompleksi alanında yapımına başlanan Mini Gençlik Merkezi, liseye hazırlanan ortaokul öğrencilerinin faydalanacağı şekilde hizmet verecek.

 

Yapımına başlanan merkezin temel atma törenine, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclisi üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Törende konuşan AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir,  "Çok yakın bir zamanda Kadın Yaşam, Spor ve Sağlık Merkezi'nin temelini atmıştık. Bugün de Mini Gençlik Merkezi'nin temelini atıyoruz. Bu projenin gerçekleşmesinde başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Hilvan'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Daha çok ortaokul öğrencilerinin faydalanacağı Gençlik Merkezi'nin temel atma töreninde konuşan Hilvan Belediye Başkanı Bayık şu ifadeleri kullandı:

"Daha önce lise mezunlarının üniversiteye hazırlıkları için açtığımız mini gençlik merkezi gelen taleplere karşı yetersiz kalınca liseye geçecek ortaokullar için ikincisini yaptırıyoruz. Temennimiz, buradan faydalanacak öğrencilerimizin iyi yerlere gelmesi ve gelip kendi memleketlerine hizmet etmeleridir. Bu projenin gerçekleşmesinde; gençliğe büyük önem veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'na teşekkür ediyorum. Hilvan'a ve Hilvan gençliğine hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler