PCR testi dayatmasına karşı İstanbul'da miting düzenlenecek

Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik; aşı ve PCR testi dayatmalarını protesto için İstanbul'da dev bir mitingin düzenleneceğini söyledi.

Ekleme: 30.08.2021 11:30:16 / Güncelleme: 30.08.2021 11:32:10 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Adalet Platformu ve Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, Coronavirus (Covid-19) aşıları, PCR testi kararı gibi birçok konuya tepki göstermek için 3 bin STK temsilcisinin katılımıyla dev bir miting gerçekleştirilecek.

11 Eylül Maltepe Meydanında dev bir miting düzenleyeceklerini hatırlatan Çevik, tüm siyasi parti, sendika ve STK temsilcilerini destek vermeye çağırdı.

Çevik, "Dünya siyonizm örgütlerinin emrinde olan Dünya Sağlık Örgütü'nün dayatmasıyla insanlığı ifsat eden maske, aşı, mesafe ve PCR testi dayatmasına karşı İstanbul Maltepe Meydanı'nda dev bir miting düzenliyoruz. Tüm sivil toplum kuruluşlarını, siyası partileri ve sendikaları davet ediyoruz. Biz de Türkiye Aile Meclisi ve bileşenleri olarak 3 bin STK şeklinde orada olacağız. 11 Eylül saat 15.00'te İstanbul Maltepe Miting Meydanı'nda dev miting düzenleyeceğiz. Eşzamanlı olarak büyük şehirlerimizde bazı il ve ilçelerde konuyla ilgili basın açıklamaları yapacağız." dedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar