Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, muhtarlar ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte mahalle muhtarları ve mahalle temsilcilerinin katıldığı geniş katılımlı toplantıda bir araya gelerek ilçe genelindeki sorunları kendilerinden dinled

Ekleme: 27.08.2021 12:35:11 / Güncelleme: 27.08.2021 13:13:12 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçedeki sorunları daha iyi tespit edebilmek ve belediye olarak gözden kaçırdıkları noktaların anlaşılabilmesi amacıyla mahalle temsilcilerinin katılımıyla toplantı düzenledi.

Bağlar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda mahalle temsilcileri, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek tespit ettikleri sorunların çözümünü talep etti.

Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle temsilcilerini büyük bir dikkatle dinleyen Beyoğlu, kendi alanlarına giren sorunları zaman kaybetmeden çözmek için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

"Her talebi zaman kaybetmeden yerine getireceğiz"

Kendi sorumluluk alanına girmeyen sorunlar için ise söz konusu kurumlarla iletişime geçerek çözüm üretilmesi için çaba sarf edeceklerini kaydeden Beyoğlu, "Allah’a şükürler olsun 29 ayda milletimizin istediği ve yıllardır beklediği tüm hizmetleri kayıtsız şartsız, hiçbir ayrım yapmadan yerine getirdik. Vatandaşımızın her talebi bizim için emirdir. Zaman kaybetmeden yerine getireceğiz. Belediyemizin sorumluluk alanına girmeyen noktalarda ise ilgili kurumlarla iletişime geçip çözümü birlikte üreteceğiz. Tüm kurumlarla aramızda güzel bir bağ ve iletişim var. Bu açıdan sıkıntı yaşamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mahalle temsilcilerinden belediyenin hizmetlerine sahip çıkmalarını ve aynı zamanda belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevi görmelerini isteyen AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ise "Sizlerin bize ulaştırdığı her sorunu anında belediye başkanımıza ulaştırıyoruz. Kendisi de belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek pratik şekilde çözüyor. Sizlerden isteğimiz vatandaş ile belediye ve bizler arasında köprü vazifesi görmenizdir. Hiçbir sorunu görmezden gelmeyin. En önemlisi belediyenin hizmetlerine sonuna kadar sahip çıkın." şeklinde konuştu. (İLKHA)