İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı! 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, programa konuk olduğu Halk TV stüdyolarından ayrıldığı anda kimliği belirsiz kişi tarafından yumruklu saldırıya maruz kaldı. Saldırının ardından yeniden stüdyoya dönen Kavuncu, canlı yayında açıklamalar yaptı. Kavuncu saldırıyla ilgili "İster istemez üzülüyorsunuz ama bu tür saldırılar doğru bildiğimiz yoldan bizi ayıramaz" dedi. Diğer taraftan saldırı sonrası birçok siyasi isim, saldırıyı kınayan mesajlarla Kavuncu'ya destek verdi.

Ekleme: 20.08.2021 15:35:17 / Güncelleme: 20.08.2021 15:35:17 / Güncel
Destek için 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir televizyon programının ardından çıkışta bir kişi tarafından darbedildi. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından darbedilen ve aldığı yumruk darbeleri sonucu yere düşen Kavuncu, saldırı sonrası kanala döndü. Saldırgan ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPTI
Stüdyoya dönen Kavuncu, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kavuncu saldırıyla ilgili "İster istemez üzülüyorsunuz ama bu tür saldırılar doğru bildiğimiz yoldan bizi ayıramaz" dedi.

SALDIRGAN, YAYA OLARAK KAÇTI
Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı...

Kaynak; Son dakika