Batman Üniversitesi tanıtım çalışmalarına hız verdi

Batman Üniversitesi, YKS tercih döneminde tanıtım çalışmalarını hızlandırdı.

Ekleme: 19.08.2021 15:45:17 / Güncelleme: 19.08.2021 15:49:41 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Batman Üniversitesi, tanıtım günleri kapsamında Batman merkezde billboardlarda, MEB okul müdürleri ve rehber öğretmenlere bilgilendirme etkinliği, Atatürk Park’ında bilgilendirme ve tercih danışmanlığı, TRT Gap radyosundan tanıtım ve sosyal medyada “Seni Bekliyoruz” temalı tanıtım çalışması yaptı.

Batman Belediyesi’nin destekleri ile organize edilen reklam çalışmasında fakülte ve yüksekokulların programlarına adaylar davet edildi.

13 bin öğrencisi olan Batman Üniversitesi’nin akademik kadrosu ve fiziki altyapısı ile kaliteli bir öğretim hizmeti sunduğunu belirten Rektör Yardımcısı Rohat Cebe, “Tercih döneminde Batman Üniversitesi’nin tanıtıma ağırlık verdik. Bu çerçevede MEB işbirliği ile okul müdürleri ve rehber öğretmenlerine bilgilendirme etkinliği düzenledik. Belediye işbirliğimizle Atatürk Parkı’nda Veli ve Adaylara yönelik tanıtım ve tercih danışmanlığı etkinliğini düzenledik. Ayrıca belediyemizim destekleri ile şehrin farklı semtlerindeki billboard ve raketlerde üniversitemizin öğrenci kabul ettiği programların tanıtımını gerçekleştirdik.” dedi.

Batman Üniversitesi’nin bu yıl tercih döneminde neredeyse tüm tanıtım mecralarını kullandığını ifade eden Rektör Yardımcısı Cebe, “Tanıtım çalışmalarımızda bizlere destek veren başta Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin’e, Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran’a Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir adına teşekkür ederim.” dedi.​(İLKHA)