Daha da sapıtamaz dediğimiz ilahiyatçı, daha da sapıttı: "Atatürk'ün sünneti rakı içmek"

Oda TV'nin ilahiyatçısı da anca bu kadar olur. Sapkın görüşleriyle bilinen sözde ilahiyatçı Cemil Kılıç, "Atatürk'ün farzı vatanseverlik, sünneti rakı içmek" diye bir paylaşımda bulununca, kendi cenahının dahi linçine uğradı. Tek gayesinin, İslami terimleri yozlaştırmak olduğu anlaşılan sapkın ilahiyatçıya sosyal medyadan tepki yağdı.

Ekleme: 12.08.2021 22:14:53 / Güncelleme: 12.08.2021 23:36:24 / Güncel
Destek için 

Doğruhaber - Haber Merkezi

Korona tablosu açıklanırken, sırf İslami çağrışım yaptığı için VEFAT kelimesine dahi cephe alan karanlık Odatv'nin sapkın ilahiyatçısı Cemil Kılıç, sosyal medyada kullandığı abuk subuk ifadelerle Peygamberimiz'in sünneti ile Allah'ın farzını, "M. Kemal'in farzı vatanseverlik, sünneti de rakı içmek" ifadesiyle değersizleştirmeye çalıştı.

İslami terimleri ahlaksızca yozlaştırmaya çalıştı
Dini terminolojiyi haram işlerle birlikte kullanarak, kavram karmaşası oluşturma niyetinde olduğu bariz olan Kemalist İlahiyatçı, yaptığı rezilliği ise şu sözlerle savunmaya kalkıştı: "Sünnet ve farz kavramlarını bilmeyen bilgisizlere açıklama yapıyoruz. Bu arada yüce Atatürk'ten de örnek veriyorum. Onun farzı vatanseverliğidir diyorum. Yani vazgeçilmezi. Ama gerekirse vazgeçebileceği sünnetleri de vardı. Rakı içmek gibi. Bunu saldırı sanıyor beyinsizler" ifadelerinde bulundu.

Sosyal mecralardan çok büyük tepkiyle karşılandı

Vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaşan sözde ilahiyatçı, kabahatini kabul etmek yerine, vatandaşı cahillikle suçlamaktan da geri durmadı.

İlahiyatçı demeye utandığımız zat, Kemalistler dahil tüm kesimlerden linç yemeye başlayınca paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.