Kaliteli, Dayanıklı ve Esnek İpler Ritzz.net’te

İlandır...

Ekleme: 12.08.2021 19:49:31 / Güncelleme: 12.08.2021 19:49:36 / Tanıtım
Destek için 

Çevre dostu aksesuarlar ve çevre dostu süs ürünleri yapmak için kullanabileceğiniz jüt ip, doğal bir bitkiden elde edilen lifler üretilmektedir. Sadece jüt bitkisinin liflerinin elde edilebileceği gibi viskon ve polyester ile karıştırılarak farklı bir malzeme elde edilebilir. Sentetik lifler çevre ye zararlı oldukları için doğal ve çevreye zararı olmayan jüt liflerinden elde edilen bu ip türü hem ekonomik hem de kolay işlenebilirdir. Nem çekme özelliği sayesinde ortam nemini emebilen, esnek olan ve keten kadar dayanıklı bir ip türü olan jüt ip ile istediğiniz her türlü ürünü ve aksesuarı elde edebilirsiniz.

Jüt ip dışında kullanabileceğiniz bir diğer ip türü de kâğıt iptir. Oldukça ekonomik fiyatlarla tedarik edebileceğiniz kağıt ip isterseniz viskon ve polyester karışımlı isterseniz yün ve polyester karışımlı bir ip olarak sizlere sunulmaktadır. İnce olan, diğer ip türlerine göre örülmesi oldukça kolay olan kağıt ip türünün en önemli özelliği diğer ip türlerinin tamamına göre oldukça hafif olması olmasıdır. Hafif olması nedeniyle her alanda kolaylıkla kullanılabilen bu ip özellikle dekorasyon içerisinde yer alan süs eşyaların yapımında kullanılan ve üretim yöntemlerinin tamamında kullanabileceğiniz bir ip olduğu için birçok avantajı sizlere sunmaktadır.

Kâğıt ip gibi kullanımı kolay olan ve makrome yöntemiyle örgü örebileceğiniz makrome ipi diğer iplerden farklı olarak birkaç lifin bir arada kullanması ile meydana gelir. Kalın bir ip olan ve dekoratif yapısıyla dekorasyon ürünlerini tercih edilen bu ip türüyle istediğiniz eşyaları ve aksesuarları elde edebilirsiniz. Dilerseniz koltuk kumaşı, perde veya şal üretimde de kullanabileceğiniz bu ip düğüm tekniğiyle örüldüğü için kısa sürede sonuç almanızı sağlar. Masa örtüsü, şapka veya kutu yapımında kullanabileceğiniz bu ipi kolaylıkla tedarik edebilir ekonomik fiyatlarla satın alabilirsiniz. Makrome ipi, diğer iplere göre daha kalın olan, bükümlü ve burgulu olarak farklı özelliklerde üretilen bir ip türü olduğu için farklı alanlarda kullanılabilir. Tekstil sektöründe ve süs aksesuarı üretim sektöründe çok fazla tercih edilen bu ip türü ile evinizde istediğiniz aksesuarları kolayca elde edebilirsiniz.