Muş'ta arabaya giren yılan İstanbul'a kadar aileyle birlikte yolculuk yaptı

Muş'tan İstanbul'a doğru yolculuk yapan ailenin başına nadir rastlanan bir olay geldi. Memleketleri Muş'tan yola çıkan aile, kaputa giren ve daha sonra arabanın üzerine çıkan yılanla İstanbul'a kadar gitti. Araç sürücüsü baba, yolculuk sonunda yılanın nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Ekleme: 30.07.2021 09:57:24 / Güncelleme: 03.08.2021 00:16:32 / Güncel / Muş Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Memleketleri Muş'tan İstanbul'a kendi araçlarıyla yola çıkan Işık ailesinin başına eşine az rastlanan bir olay meydana geldi. Muş'ta aracın kaputuna giren yılan, aralıklarla kendisini göstererek İstanbul'a kadar gitti. Aracın sürücüsü İbrahim Işık, ne yaptılarsa yılanı çıkaramadıklarını söyledi.

 CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI
Araç sahibi en son yoldayken aracının kaputunda gördüğü yılanı bir daha görmediğini belirterek yılanın araçtan uzaklaşıp uzaklaşmadığını anlamadığını belirti. Yılanla beraber yapılan ilginç yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı.

UĞRAŞLARI SONUÇ VERMEDİ
İstanbul'a araçlarıyla seyahat eden Işık ailesi, aracın kaputundan cama doğru sürünen yılanı görünce şoke oldu. Yılanla beraber seyahat eden Işık ailesi hem korku hem de heyecan dolu anlar yaşadı. Sürücü İbrahim Işık ile ailesi, yılanı çıkarmak için çok uğraşsalar da bir türlü başaramadılar.

 ARABAYA YAKLAŞMAYA KORKTULAR
İstanbul'a kadar sağ salim gelen Işık ailesi, yol boyu aralıklarla görünen ve kaybolan yılanın araçtan uzaklaşıp uzaklaşmadığını bilmediklerini belirtti. Işık ailesi park halinde bulunan otomobillerine yılan sebebiyle yaklaşmaya korktuklarını dile getirdi.

"İLK ÖNCE KERTENKELE ZANNETTİM"
Araç sahibi İbrahim Işık, "İlk önce kertenkele zannettim. Sonra bayağı bizimle savaştı. Malatya'ya kadar savaştık onunla. Ondan sonra birdenbire kayboldu. Bingöl'ün girişinden Elazığ'a kadar bizimle yolculuk yaptı. Ben Malatya'da itfaiye bölümüne gittim ama bulamadık. İçeride mi değil mi emin değiliz. Kaç gündür burada nöbette bekledik bir şey göremedik. Ama hala daha korkuyla kimse arabaya yaklaşamıyor. Ne yapacağız bilmiyorum" dedi.

kaynak, son dakika

Haberin Videosunu İzle
Etiketler:
İlgili Haberler İlgili Videolar İlgili Galeriler