Yağlı Boya Dokulu Tablo ile Gerçekçilik

İlandır...

Ekleme: 21.07.2021 14:42:00 / Güncelleme: 21.07.2021 16:50:21 / Tanıtım
Destek için 

Tablolife, adeta birer sanat eseri olan tabloların evinize veya iş yerinize gelmesini sağlar. Sanatın somutlaşmış hali olarak kabul edilen tabloların kendi içinde farklı türleri vardır. Ancak türüne bakılmaksızın bütün tabloların çok değerli olduğunu ve arkalarında derin anlamların bulunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Tablolar, birer sanat ürünü olmalarının yanı sıra, dekoratif amaçlı kullanılan ürünlere dönüşmüşlerdir. Duvarları süsleyen bu muhteşem ürünler, taşıdıkları renkler ve anlamlar ile ortamın havasını değiştirebilmektedir. Öyle ki, tek bir tabloyla dahi verilmek mesajlar bütün ortama yayılabilmektedir. İşte bu yüzden her geçen gün tablolara olan ilgi artmaktadır. Evlerden kütüphanelere, hastanelerden kamu kuruluşlarına kadar birçok alanda tablo kullanılmaktadır.

Kanvas Tablo Farkı

Tabloların en fazla ilgi gören türlerinden birisinin kanvas tablolar olduğu söylenebilir. Kanvas tablo, dijital baskı ile oluşturulan ürünlerdir. Kendi içinde birçok seçeneği vardır. Bazen tarihi kişilikler bu tabloları süslerken, bazen de bir hayvanın en güzel görüntüsü.

Kanvas tablolara ilişkin bir diğer seçenek ise bu ürünlerin parçalı modelleridir. Önemli bir tablonun kendi içinde parçalara ayrılması ve çok parçalı olarak hazırlanması, parçalı modeller olarak ifade edilir. Duvarların önemli kısmını kaplayan bu modeller, ortamı genel olarak etkisi altına alır ve adeta ortama bir ağırlık katar.

Soyut Tablolar: Yağlı Boya Dokulu Tablo

Yağlı boya dokulu tablo veya daha farklı bir ifadeyle yağlı boya tabloları, en fazla tercih edilen seçeneklerden birisidir. Gerçek bir ressam tarafından yapılması, yağlı boyanın tuval üzerinde adeta dans etmesi, bu tabloların en önemli özelliğidir. Ancak her ne kadar yağlı boya olarak bilinseler de, burada bahsedilen tabloların farklı bir yanı vardır. Yağlı boya tabloları, boş bir tuvale yapılırken, buradaki ürünler ise baskılı bir tuvale yapılır. Dolayısıyla da tablonun nasıl olacağı yapılan dijital baskı ile belirlenmiştir.

Yağlı boya kullanılarak tablolarda soyutluk daha ön plandadır. Gerçeklik, soyutlukla yakalanmaya çalışılır. Buna bağlı olarak ortaya muhteşem sonuçlar çıkar. Tablolife, bahsedilen muhteşem ürünlerin sizlere ulaşmasını ve duvarlarınızı süslemesini sağlar. Tablo konusunda daha detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.