HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı’ndan şehid ve tutuklu ailelerine ziyaret

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, İslami hizmetlerinden dolayı cezaevine atılan 28 Şubat ve FETÖ mağduru ile JİTEM ve PKK tarafından katledilenlerin ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Ekleme: 21.07.2021 14:55:06 / Güncelleme: 21.07.2021 15:06:55 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Ziyarette Başkan Şahin ve beraberindeki heyete şehid ve mahkûmların aileleri yakın ilgi gösterdiler.

 

Yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, her sene olduğu gibi bu sene de şehid ve tutuklu ailelerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sadece bayramlarda değil sık sık aileleri ziyaret ettiklerini belirten Şahin, “28 Şubat yargısının ve FETÖ yapılanmasının kumpas ve hileleri neticesinde mağdur edilmiş ve yine mürted örgütün şehid ettiği aileleri her bayram olduğu gibi bu bayramda da ziyaret ettik, etmeye devam ediyoruz. Bayram ziyaretlerinin dışında da bu ailelerimizle içli dışlıyız. Ailelerin hal hatırlarını, durumlarını soruyoruz. Yanlarında olduğumuzu vurguluyoruz. Çocuklarına sahip çıkıyoruz, onlarla birlikte yol yürüdüğümüzü vurguluyoruz.” dedi.

“Her şartta ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Aileleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını vurgulayan Şahin, “Bu insanlar İslam için bedel ödemiş, mağdur edilmişler. İslami dava için kimisi şehid edilmiş kimisi çeyrek asırdır cezaevlerinde ömür tüketiyor. Biz HÜDA PAR olarak bu insanların fedakârlıklarını unutmayız, unutamayız. Sürekli yanlarında olacağız, aynı yolu yürüyoruz. Dolayısıyla bunlar bizim emanetlerimiz, ailelerimiz, çocuklarımızdır. Her şartta ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tabi bu sadece bizim sahiplenmemiz gereken bir durum değil. Müslümanım diyen, bölgenin huzuru için bir derdim var diyen herkesin bu aileleri sahiplenmesi lazım. Bizde bu anlamda bu İslami ve insani görevimizi, kardeşlik hukukumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah var oldukça bu insanların yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler