Fotoğraflarla 15 Temmuz sergisinin açılışı yapıldı

15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde direnişi konu alan ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinde çekilen fotoğrafların yer aldığı 15 Temmuz açıldı.

Ekleme: 15.07.2021 16:55:16 / Güncelleme: 15.07.2021 16:58:32 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ve o geceyi anlatan fotoğrafların yer aldığı resim sergisi Adıyaman kent merkezinde açıldı.

Açılış sonrası sergiyi gezen Vali Mahmut Çuhadar, 15 Temmuz darbe gecesi milletin destansı direnişini konu alan bütün fotoğrafları inceledi.

Sergiyi gezdikten sonra bir açıklama yapan Vali Çuhadar, “15 Temmuz’un beşinci yıldönümü etkinliklerini şehitlerimiz için okunan mevlidi şerif ve şehitlik ziyareti ile başladık. Ülkemizin bekasına, birlik ve bütünlüğü ile kardeşliğine ve bağımsızlığına kastedilen bu hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Bu fotoğraf sergisi de bu farkındalığı oluşturmak için düzenlenmiş, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. O gece şehadete koşarak giden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi. (İLKHA)