Yetimler Vakfı'ndan Gazze için SMS kampanyası

​Yetimler Vakfı tarafından geçtiğimiz Ramazan ayında başlatılan "Gazze'ye Derman Ol" projesi kapsamında Minia Kudüs maketinden sonra SMS ile yardım kampanyası başladı.

Ekleme: 13.07.2021 17:20:18 / Güncelleme: 13.07.2021 17:21:11 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Siyonist işgal rejimi tarafından saldırı altında olan Gazze'de oluşan yaraları sarmak, oradaki Müslümanlara maddi ve manevi desteği hissettirmek ve Kudüs sevdasını gönüllerde ve gündemlerde diri tutmak amacıyla Yetimler Vakfı tarafından başlatılan "Gazze'ye Derman Ol" kampanyası farklı çalışmalarla devam ediyor.

 

Mescid-i Aksa maketinin yer aldığı Minia Kudüs aracı Kocaeli'nde hareket ederek birçok il ve ilçede Kudüs sevdalıları ile buluşmaya devam ederken Yetimler Vakfı Gazze'ye derman olma şiarıyla yeni bir çalışmaya imza attı.

Başlatılan yeni yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Ekinci, "Ramazan ayında başlattığımız 'Gazze'ye Derman Ol' kampanyamız halen devam etmektedir. Bu amaçla Gazze'nin durumunu unutmamak adına Minia Kudüs maketimiz gezmektedir. Kocaeli'den başladığımız Minia Kudüs aracı Ankara, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Siverek, Diyarbakır, Mardin, Batman, Van, Bitlis, Muş il ve ilçeleri tamamlanmıştır." dedi.

Ekinci, "Bugün Bingöl'de olmak suretiyle, 15 Elazığ, 17 Malatya, 18 Kayseri ve 24, 25, 26 Temmuz'da İstanbul'da bulunarak yolculuğunu tamamlayacak. Bu hem 'Gazze'ye Derman Ol' kampanyamızı duyurmak hem de Kudüs ve Filistin meselesini sürekli olarak gündemimizde tutmayı ve unutmamayı amaçladığımız bir faaliyettir." ifadelerini kullandı.

Yeni projenin içeriği hakkında da bilgi aktaran Ekinci, "Bunun yanı sıra 'Gazze'ye Derman Ol' çağrımız devam ediyor. Şimdi de SMS kampanyası başlatmış bulunmaktayız. 'GAZZE yaz 2102'ye göndererek 10 TL'lik bağışlarınızı Gazze'ye ulaştırabiliriz. Böylelikle oradaki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirecek ve bir nebze de olsa derman olacağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar