Bu ecnebileri kim durduracak

Bu ülkenin temel sorunu seküler kesimin had ve hukuk bilmez tavrıdır. İslami olan her şeye kırmızı görmüş boğa gibi saldıran azgın azınlık şimdi de Cuma saatinde işletmesini kapatan bir giyim firmasını linç etmeye çalışıyor.

Ekleme: 12.07.2021 16:06:22 / Güncelleme: 12.07.2021 16:22:36 / manşetler
Destek için 

Her şey bir kullanıcının twitter'da ebebek firmasına sorduğu “Çamlıca mağazanızın cuma namazı saatlerinde kapalı olmasının mantıklı bir açıklaması var mı?" sorusu ile başladı.

ebebek'in bu soruya "Şirket politikası olarak cuma saatlerinde ticaret yapmıyoruz. Bu sebeple mağazamız kapalıdır. Anlayışınız için teşekkür eder mutlu günler dileriz" cevabını vermesi seküler azgın laikçi kesimi kudurttu.

Oda TV’den tetikçi BirGün gazetesine kadar tüm solaklar linçte birleşti.

ebebek’in sosyal medya hesabına onlarca necis yorum bırakıldı.

Cumartesi ve Pazar günleri Türkiye’nin dört yanı kapalı olduğu halde tek bir gün biz Hristiyan mıyız, Yahudi miyiz diye sorgulamadılar. Çünkü bu ülkedeki azgın ve had bilmez kesimin kavgası dinlerle değil islam’la.

ebebek’i Cuma günü kapalıyız dediği için dini istismarla suçlayanlar acaba Coca Cola’nın Ramazan ayını istismar ettiğini neden düşünemez? Yoksa Cola’nın sahiplerinden mi tırsar. Ya da neyi nasıl düşünmesi gerektiğini onlar öğrettiği için mi bu kadarını akıl edemez.

Elbette bu yazı bir ebebek savunması değildir; azgın güruhun ne hale geldiğini anlayabilmemiz için bir numunedir.

Yarın Cuma dolayısı ile kapalıyız diyen esnafı taşa tutacaklar.

Haberiniz olsun…

İlgili Haberler