Tarsus Umut Kervanı bu ay onlarca aileye yardımda bulundu

​Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet yürüten Umut Kervanı, yardıma muhtaç yüzlerce aileye maddi ve manevi yardımda bulunarak yüzleri güldürdü.

Ekleme: 24.06.2021 18:55:15 / Güncelleme: 24.06.2021 18:55:15 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

 

Tarsus Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Ramazan Tekyıldız, muhtaç ailelere yardımlarını sürdüğünü belirterek yaklaşmakta olan Kurban Bayramı için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Tekyıldız, "Umut kervanı olarak Tarsus’ta kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi ailelerle hayırseverlerimiz arasında köprü olmaya çalıştık. Peygamber Efendimizin, ‘Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir’ Hadis-i Şerifini çalışma prensiplerimize katarak gücümüz nispetinde her ay düzenli bir şekilde tespit komisyonumuzun belirlemiş olduğu ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere maddi ve manevi yardımlarımız olmaktadır." şeklinde konuştu.

Tekyıldız, "Haziran ayından şimdiye kadar 45 aileye gıda paketi, 20 aileye kırmızı et, 11 aileye giyim, 1 aileye bebek arabası,1 ailenin 700 TL birikmiş su faturası borcu, her gün düzenli bir şekilde 25 aileye günlük taze ekmek ve yine bu ay içerisinde hayırsever çiftçilerimizin derneğimize bağışladığı 4 ton karpuzu yüzlerce aileye ulaştırdık." diyerek hayır çalışmalarında emeği geçen herkes teşekkür etti.

"Kurbanınız Umut Olsun’ temasıyla hayırseverlerden desteklerini bekliyoruz"

Yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle hayırseverlere seslenen Tekyıldız, "‘Kurbanınız Umut Olsun’ temasıyla bu yılda Tarsus’ta kurban çalışmalarımızı başlattık. Yapmış olduğumuz yardım faaliyetlerinde şimdiye kadar bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlerimize sesleniyor ve kendilerinden kurban bağışlarını bekliyoruz." çağrısında bulundu. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar