HÜDA PAR’dan sert tepki: Acilen bu kitap toplatılmalı!

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, piyasada ‘çocuk’ kitabı olarak satılan ancak içeriğinde inanç ve değerlerimize uygun olamayan içeriklerin yer aldığı kitabın toplatılması gerektiğini söyledi.

Ekleme: 22.06.2021 12:19:19 / Güncelleme: 23.06.2021 13:20:52 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük tepki çeken ‘Onlar Ermiş Muradına’ adlı hikaye kitabına sert tepki gösteren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, kitabın acilen toplatılması gerektiğini söyledi.

“BU SAPIK ZİHNİYET MAHKUM EDİLMELİDİR”

Twitter hesabından açıklama yapan HÜDA PAR Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, “Kültür Bakanlığı tarafından onay verilip; çocuklarımıza okutulan hikaye kitabında inancımıza ve dini değerlerimize saldırı yapan, bu sapık zihniyeti kınıyorum. Acilen bu kitap toplatılmalı ve bu sapık zihniyet mahkum edilmelidir.” ifadelerini kullandı.

 

AİLE BAKANLIĞI SESSİZ!

Karatay Akademi Yayınları tarafından basılan ‘Onlar Ermiş Muradına’ adlı kitabın yazarı, H. Erol Yıldız olarak geçiyor.  Kitapta toplumun değerleri hiçe sayılarak baba ile kızın evlenmesi meşru gösterilmek isteniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken birçok internet sitesinin kitabı satıştan çıkardığı görüldü.

İlgili Haberler