Tarsus Gençlik Kampı kapılarını gençler ve çocuklar için araladı

​Mersin’de pandemi döneminde sıkılan gençler ve çocukların stres atması için Tarsus Gençlik Kampında etkinlikler düzenleniyor.

Ekleme: 19.06.2021 15:15:21 / Güncelleme: 19.06.2021 15:41:45 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Pandemi döneminde uygulamaya konulan kısıtlamalar nedeniyle çocukların ve gençlerin stres atabilmesi için düzenlenen etkinliklere çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyor. Yemyeşil alanları, doğal güzellikleri, oyun grupları ve eşsiz manzarasıyla Gençlik Kampı misafirlerini ağırlıyor.

 

Muhtarlık hizmet binasına açtığı okuma salonuyla çocuklara okuma alışkanlığı kazandırma adına büyük çaba harcayan Muhtar Kemal Arslan, çocukları kültürel etkinliklerle yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek açtığı okuma salonunda gönüllü öğretmenler gözetiminde açık alanda kültürel faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Çocuklarıyla beraber etkinliğe katılan anne Asuman Güngör, "Pandemi döneminde hemen hemen bir yıldır bu çocuklar evdeydi. Hiçbir şekilde doğru dürüst bir etkinlik yapamadılar. Ben de elimden geldiğince çocukların yanında olmaya çalışıyorum." diye konuştu.

İlk kez Gençlik Kampı’nı ziyaret ettiğini kaydeden Sema Bodursoy ise "İlk defa geliyorum, çok güzel bir ortam. Çok fazla söylenecek şey yok. Çocukların yüzündeki o ifadeyi görmek yeterli oluyor. İmkânı olan, olmayan her çocuğa sağlandığı için çok ayrı bir güzelliği var zaten" ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar