MHP İl Başkanı: AK Parti bizim durduğumuz yere geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Tarım, AK Parti ile yaptıkları Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Biz AK Parti’nin peşine gitmedik, AK Parti bizim olduğumuz yere geldi" ifadelerini kullandı.

Ekleme: 12.06.2021 22:22:20 / Güncelleme: 12.06.2021 22:22:20 / Güncel / Trabzon Haberleri
Destek için 

HABER MERKEZİ

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti ile oluşturdukları Cumhur İttifakı ve partisinin politikalarına ilişkin yorumlarda bulundu.

"AK Parti, MHP’nin istediği politikalara dönmüştür"

Trabzon’un yerel haber sitelerinden 61saat’e açıklama yapan Tarım, AK Parti ile birliktelikleriyle ilgili, “2012 yılına kadar dövüşmüş olduğumuz AK Parti’yi şu anda desteklememizi iyi değerlendirmek gerekir. MHP, AK Parti’nin peşine gitmemiştir. AK Parti, doğru politikalara dönmüş, milli politikalarına dönmüştür. AK Parti, MHP’nin istediği ve bu ülke için zaruri olan politikalara tamamen katılmıştır, dönmüştür, uygulamaktadır. Onun için biz AK Parti’nin peşine gitmedik, AK Parti bizim olduğumuz yere geldi diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

"Başına gelenlerin de sebepleri zaten o meselelerdir"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu başarılı bulduğunu ifade eden Tarım, "Soylu bakanımız işini çok güzel yapmaktadır. Başına gelenlerin de sebepleri zaten o meselelerdir. İşini doğru yapmasındandır." dedi.