Memur-Sen ile Kamu-Sen arasında ilk görüşme

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı olarak “6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde Memur-Sen ile birlikte hareket etme” daveti sonrasında Memur-Sen ile davete olumlu cevap veren Kamu-Sen arasında ilk görüşme gerçekleşti.

Ekleme: 12.06.2021 16:02:52 / Güncelleme: 12.06.2021 16:02:52 / Ekonomi
Destek için  Haberin Videosunu İzle

DOĞRUHABER / Hasan Işık

Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın davetine olumlu cevap sonrasında, sürecin sonraki aşamalarında yapılacak görüşmelere ve yürütülecek çalışmalara ilişkin çerçeveye yönelik taraflar arasında gerçekleştirilecek temasların şekline ve takvimine dair karşılıklı görüş alışverişini içeren Memur-Sen ve Kamu-Sen heyetleri arasındaki ilk görüşme Kamu-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Görüşmede Memur-Sen Konfederasyonu adına Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen ve Mehmet Bayraktutar, Kamu-Sen adına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer yer aldı.

TARAFLAR MEMNUN

Görüşmede, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, Kamu-Sen’in olumlu yanıtı ve misafirperverliği için teşekkür ederek “Hepimizin gündemi kamu görevlilerinin hakları ve kazancıdır. Bizleri ağırladığınız için, göstermiş olduğunuz iyi niyetiniz ve samimiyetiniz için teşekkür ediyoruz. Süreci önemsiyor, kamu görevlileri için daha fazla umut ve kazanım üretmeye zemin oluşturacağını düşünüyor, sonucun bütün taraflar için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer ise Memur-Sen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kamu-Sen olarak bu sürece olumlu yaklaştığımızın bilinmesini istiyorum. Bu adımı ve bu adım için ortaya konan cabayı değerli buluyoruz. Bu görüşmelerin, hem kamu görevlileri hem kamu görevlileri sendikacılığı lehine sonuçlar üreteceğini ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Heyetler arası görüşme öncesinde Memur-Sen ve Kamu-Sen heyetlerini makam odasında ağırlayan Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kabulde yaptığı değerlendirmede Memur-Sen heyetinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haberin Videosunu İzle
İlgili Haberler İlgili Videolar İlgili Galeriler İlgili Köşe Yazıları