HÜDA PAR İl Başkanı fotoğrafları paylaştı: Sorumlusu kim?

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaaslan, Başkentte yaşanan sel felaketinin ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Karaaslan, "Sorumlusu kim?" diye sordu.

Ekleme: 10.06.2021 14:41:27 / Güncelleme: 10.06.2021 14:58:31 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Önceki gün Ankara'da yaşanan yağış sonrası yollar dereye döndü. Onlarca araç sular altında kaldı. HÜDA PAR Anakara İl Başkanı Ahmet Karaaslan ise selden sonra çekilen görüntüleri paylaşarak, "Sorumlusu kim?" diye sordu.

ANKARA'DA BİLİNDİK TABLO

Ankara'nın Mamak ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası meydana gelen selde otomobiller ve çöp konteynerleri sürüklendi, iş yerlerini su bastı. Daha önce benzer görüntülere sahne olan Ankara'da halk duruma tepki gösterdi.

HAYATI FELÇ EDİYOR

Halkın sesine kulak veren HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaaslan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her sene Ankara'mızın farklı ilçelerinde yılın belli zamanlarında yaşanan sel felaketlerinde can ve mal kayıpları yaşanmaktadır. Yetersiz alt yapı ve hatalı imar planları hayatı felç etmektedir. 36 milletvekilimizin de olduğu başkentimizde bu görüntülerin sorumlusu kim?" diye sordu.

İlgili Haberler