Kesintisiz Enerji Pazarında ‘İnsan Odaklı’ Çalışma Prensibi İle Emsa Jeneratör

İlandır...

Ekleme: 02.06.2021 10:05:46 / Güncelleme: 02.06.2021 10:05:50 / Tanıtım
Destek için 

Jeneratör ve alternatör üretiminde ülkemizin sayılı firmalarından olan Emsa Jeneratör, jeneratör üretimine1982 yılında başladı. Emsa Jeneratör Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çevreye duyarlı ve modern teknoloji ile donatılmış fabrikası ile kısa zamanda Türkiye’de jeneratör ve alternatör üretiminde adından söz edilen bir firma oldu. İstanbul Sancaktepe’de 1995-1998 yılları arasında kurulan fabrika ile Emsa Jeneratör, ilk ihracatını yaparken aynı zamanda kurulduğu bölgedeki enerji taleplerine de en iyi şekilde cevap verdi. İstanbul, İzmir ve Ankara’da ofisleri bulunan firma, 2015 yılında Sancaktepe’de 30.000 m² alan üzerine kurulan yeni üretim tesisi ve Eskişehir’deki fabrikası ile hem Türkiye’de hem de dünyada kesintisiz enerji pazarında sık tercih edilen bir firma olarak yer alıyor.

Ülkemizin endüstrileşmesinde iki büyük üretim tesisinde alanında uzman kadrolarının ürettiği jeneratör ve alternatörleri, yurt içi ve yurt dışı satışları ile katkıları olan Emsa Jeneratör, müşterilerine mutluluk veren bir firma olma hedefiyle hareket ediyor. Bu sebeple jeneratör ve alternatör üretiminin tüm aşamalarında olduğu gibi satış ve satış sonrası destek hizmetlerine kadar ‘müşteri memnuniyetini’ esas alan firma, müşterilerinin tüm istek ve taleplerini önemle inceliyor ve onları memnuniyete çevirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Konusunda uzman AR-GE grubu ile dünya genelinde güçlü dizel motor taleplerine cevap verirken maliyetlerin artmasının önüne geçmek için özel projeler geliştiren Emsa Jeneratör, bu projelerle de her zaman müşterilerinin yanında olduğunu gösteriyor.

Kurulduğu günden bu yana ‘önce insan’ ilkesi ile hareket eden Emsa Jeneratör, zaman içinde hem üretim tesislerinin büyümesi hem de kadrosunun genişlemesine rağmen ‘insan odaklı’ çalışma prensibi ile çizgisinden sapmadan yoluna devam ediyor. Çevreci bir şirket olması ile takdirleri hak eden firma, profesyonel üretim süreci ve sorunsuz teslimat gibi alanlarda da verdiği kaliteli hizmetler ile iç pazarda olduğu gibi dış pazarda da dinamiklerini koruyan bir şirket olmaya devam ediyor.

Dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörler Emsa Jeneratör’ün ürün grupları arasında yer alıyor. Bu ürün grupları ile müşterilerinin ihtiyacının tam olarak giderilmesini amaçlayan Emsa Jeneratör, satış öncesi yer tespiti, satış sonrası jeneratör sistemlerinin kullanılacağı alana taşınması ve kurulum gibi konularda da teknik ekipleri ile müşterilerine 7/24 hizmet veriyor.

Küreselleşme ile ticari manada ülke sınırlarının daha esnek hale geldiği günümüzde Emsa Jeneratör, küresel bir firma olarak faaliyetlerine devam etmeyi hedefliyor. Elektrik ve Elektronik İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği ve içerisinde 2020 yılında en çok ihracat yapan firmaların bulunduğu onur listesinde yer alan firma, 6 kıtada ve 102 ülkede ihracat faaliyetlerini sürdürüyor.

ISO 9001 Kalite Sertifikası’nın yanında, ürünlerinin çevreye zararının olmadığını gösteren CE Belgesi’ne de sahip olan Emsa Jeneratör, fabrikalarında çevre kirliliğini önlemek için gerekli tüm tedbirleri uygulayarak ilkim krizinin tırmandığı son yıllarda çevre duyarlılığı ile de ülkemizdeki bir çok firmaya örnek oluyor.

Kaynak: https://www.emsa.gen.tr/tr/

Etiketler: