Asker ve Polis Malzemeleri İmalatçısı: Raff Military Textile

İlandır...

Ekleme: 01.06.2021 11:59:51 / Güncelleme: 01.06.2021 11:59:56 / Tanıtım
Destek için 

Raff Military Textile yaklaşık 50 yıl önce askeri kamuflaj üniforma üretimiyle girdiği tekstil sektöründe bugüne kadar sayısız imalat yaparak tecrübesine tecrübe katmış uluslararası bir firma haline gelmiştir. Askeri kamuflaj üniforma ile başladığı sektöründe gün geçtikçe kendini geliştirerek sayısız ürün imalatı yapmanın yanı sıra alanında uzmanlık kazanmıştır.

Raff’ın başlıca uzmanlık alanı asker malzemeleri olmakla birlikte bunun yanına ek olarak polis malzemeleri de eklenmiştir. İlgili sayfayı https://www.raff.com.tr/urunlerimiz/polis/ linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz. Tekstil pazarında büyük bir arz-talep oranı bulunan polis malzemeleri, piyasada bulunan yan sanayi ürünler nedeniyle tedarik konusunda da zorlu bir paya sahiptir. Özellikle Çin ülkesinin bunda rolü büyüktür. Çin, müşterilerine ucuz maliyetle sunduğu ve cüzi miktarlarda pazarladığı ürünleri sayesinde bu sektörde yüksek bir pazara sahip olmuştur fakat ne yazık ki Çin’den ithal edilen ürünler, gerekli haslıkları tam anlamıyla karşılayamamaktadır.

Uzun süre kullanılması gereken askeri ürünlerin, Çin piyasasından tedarik edildiğinde üzerinden çok geçmeden kullanılmaz hale geldikleri görülür. Eğer üretimde gerekli haslıklar dikkate alınsaydı, askeri ürünlerin oldukça uzun bir süre kullanıma uygun olması gerekirdi. Bu bilgi genel anlamda tedarikçiler tarafından tecrübe edilmiş ve sektörde bilinen bir gerçek haline gelmiştir. Raff Military Textile ise Çin'in büyük bir paya sahip olduğu bu pazarda kaliteli üretimi ve müşteri memnuniyeti ile kendine temelleri sağlam bir yer bulmuştur. https://www.askerigiyim.com/ sitesini incelediğiniz takdirde Raff Military Textile 'in bu sektörde yarattığı farkı daha yakından görmek mümkündür.

Raff Military Textile, sektördeki bu boşluğu fark ederek bunu uzman kadrosu ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile en iyi şekilde doldurmaya çalışmıştır. Bugün günümüzde kurum ve kuruluşların Çin’den değil de özellikle Türkiye’den asker malzemeleri tedarik etmek istemesi gibi bir durum söz konusudur. Raff Military Textile ‘in Türkiye'yi ön plana çıkaran bu gelişmede payı oldukça büyüktür. www.raff.com.tr adresine girerek alanında uzmanlaşmış ve başarılı bir geçmişe sahip olan Raff Military Textile hakkında daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.