Parmak izi okuyucu ile PDKS

İlandır...

Ekleme: 01.06.2021 11:54:09 / Güncelleme: 01.06.2021 11:54:13 / Tanıtım
Destek için 

PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemleri), son zamanlarda giderek önem kazanmaya başlayan bir kavram. Şirketler için büyük önem taşıyan Parmak izi okuyucu ile PDKS ile işyerlerinde kontrol ve düzeni sağlamak artık daha kolay. Her yeni teknoloji sayesinde üstün özelliklere sahip şekilde satışa sunulan sistemin fazla rağbet görmesi, Parmak izi okuyucu ile PDKS neden önemli sorusunu da gündeme getirdi. PDKS temel anlamda, iş yerlerinde personel giriş çıkışlarının hem daha hızlı hem de daha sağlıklı şekilde yapılmasını sağladığı için önemli. Ayrıca, firmaların içinde dolaşımın takip edilmesini de sağlamaktadır. Parmak izi okuyucu sensoru içeren üstün teknolojik özellikli sistemle şirketlerde yetki sınırlaması korunabilir ve bu sayede düzenli bir çalışma ortamı oluşturulabilir. Doğrudan personeli kontrol altına tutmak amaçlı tasarlanan sistem, dolaylı olarak iş motivasyonu ve verimini arttırıcı özelliktedir.

PDKS Neden Önemli?

Personelin devamlılığı, PDKS sayesinde kolaylıkla yapılır. Ayrıca personelin izin talebi ve yetkililerin bu talebi onaylaması da yine aynı sistem üzerinden yapılabiliyor. Yanış bilgi girişinden kaynaklanan sorunlar, bu sistem ile azaltılabilmektedir. Bu sayede hatalı maaş bordrosu hazırlama riski de en aza indirilmiş olur. Personel takibi konusunda birçok avantaj sağlayan PDKS ile işe geç gelme, vardiya değişiklikleri ve izin talepleri konusunda sağlıklı şekilde etkileşim sağlanır. Online veri aktarıma özelliğine sahip sistem, işveren ve personel arasındaki olası anlaşmazlıklarda delil olarak kabul edilmektedir. Normal yollarla oldukça karmaşık olan işler, PDKS ile büyük ölçüde kolaylaşmaktadır. Personel performansına göre ödüllendirme gibi durumlar için karar verme konusunda destek sağlayan bir sistemdir.

PDKS iş yerlerinde sürekli çalışan bir sistemdir. Bu sayede yöneticilere her daim güncel veriler sunar. Sadece bilgisayar değil, tabet ve telefon üzerinden de kontrol imkanı sağladığından, verimli kullanıma yönelik bir sistem olarak tercih edilmektedir. Özgür Zaman Kontrol Sistemleri firmamız, Personel Devam Kontrol Sistemleri konusunda, iş yerlerinde düzen ve devamlılığı sağlayacak özel kalitedeki ürünleri satışa sunuyor. Özel yazılımlı sistemlerimiz ile şirketinizdeki veri akışına her an ulaşabilme imkanına sahip olursunuz. Bahsedilen tüm imkanları bir arada sunan PDKS arayışınız varsa, Özgür Zaman Kontrol Sistemleri aradığınız özelliklerdeki sistemi size sunuyor.

Parmak izi okuyucu ile PDKS hakkında ayrıncı bilgiler için TIKLAYIN