Gaziantep’te dilenci operasyonu

Kentin muhtelif yerlerinde göçebe çadır kuran dilencilere yönelik düzenlenen operasyonda dilenen şahısların çadırlarına ve eşyalarına el konularak cezai işlem uygulandı.

Ekleme: 01.06.2021 10:40:22 / Güncelleme: 01.06.2021 10:40:22 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Şehitkamil Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin iş birliğinde kentin muhtelif yerlerinde göçebe çadır kuran dilencilere yönelik operasyon yapıldı.

Operasyonda, dilenen şahısların çadırlarına ve eşyalarına el konularak cezai işlem uygulandı.

Operasyon ile ilgili bilgi veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cafer Yılmaz, şehirde çadır kurarak dilencilik yapan şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

Yılmaz, “Şehrimize göçebe hayat yaşamak üzere gelip parklar başta olmak üzere halka açık alanları işgal eden, çadır kuran ve vatandaşı rahatsız eden şahıslara dönük ilçe belediye, emniyet güçleri ve trafik ekiplerinin iş birliğinde şehir genelinde operasyon düzenledik. Dilenen insanların başıboş ve sağlıksız ortamda bir yaşam tarzı sürdürmelerine müsaade etmeyeceğiz. Konu ile ilgili olarak emniyet ve ilçe zabıtaları ile ortak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. (İLKHA)