Yeni video yayınlayan Sedat Peker'den Suriye iddiası!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 8. videoda, Suriye'ye giden silahların SADAT tarafından organize edildiğini, kendisi adına gönderildiğini iddia etti.

Ekleme: 30.05.2021 09:27:40 / Güncelleme: 30.05.2021 09:27:40 / Güncel
Destek için 

Yayımladığı yeni videosunda Suriye'ye giden silahlar konusuna değinen Peker, "Mit tırları yakalandıktan sonra biz oraya  Sedat Peker yardım tırları ile yardım gönderdik. Benim adıma giden tırlarla birlikte başka tırlar da oldu. İçinde silahlar var. Bu MİT ya da askerler tarafından organize edilmiyor. SADAT tarafından organize ediliyor. İşlem ya da kayıt yapılmıyor. Bütün her şey benim paramla alınıyor. Sonra bizim arkadaşlar giden tırların El Nusra’ya gittiğini söyledi. Ama benim değil SADAT üzerinden gitti.' dedi. 

Kutlu Adalı cinayeti hakkında da konuşan Peker,  "Bir de Kıbrıs'taki Kutlu Adalı cinayeti zaman aşımı demiştim. Uluslararası hukuku, içtihatları ve İnfaz Kanunu'nu inceledim. Şöyle bir şey var; cinayet 20 senede zaman aşımına uğruyor ancak açılmış bir dosya varsa bu zaman aşımını engelliyor.

Burada şöyle bir durum ortaya çıkıyor. Biz AİHM'e bağlı olduğumuz için ve AİHM'de bu konuyla ilgili yargılama yapılmış, o nedenle bu yargılamada zaman aşımı ortadan kalkıyor. Korkut Eken, Mehmet Ağar ve diğerleri için zaman aşımı olmaz. Kardeşim Atilla Peker için de olmaz. Türk adalet sistemi biraz üzerinde çalışırsa bu dosya zaman aşımından çıkarılır. Bu da Türk hukuk tarihine benim söylediğim içtihat olarak girer" diye konuştu.

İlgili Haberler