Avrupa Yetim Eli Kurban çalışmalarına başladı

​Dünyanın farklı bölgelerinde çok sayıda ülkede din, dil, ırk ayırımı yapmadan yetim, mağdur ve muhtaçlara yönelik yardım çalışmaları yürüten Avrupa Yetim Eli, 2021 yılı Kurban çalışmalarına başladı.

Ekleme: 29.05.2021 15:09:40 / Güncelleme: 29.05.2021 17:32:31 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

Kurban Bayramı için yapılacak çalışmaların istişare edilmesi için düzenlene toplantı sonrasında açıklama yapan Avrupa Yetim Eli Genel Başkanı Serdar Şişman, dernek olarak yeniden yoğun bir hayır dönemi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

"Hayırseverlerimizi muhtaçların sofralarına aş olmaya davet ediyoruz"

Şişman, "Malumunuz Kurban Bayramı ve onun simgesi olan Kurban ibadetinin ayak sesleri yavaş yavaş da olsa kulaklarımızda yankılanmaya başladı. Avrupa Yetim Eli olarak yılların tecrübe ve bilgi birikiminden aldığımız yetki ve güven ile 'Kurban Bağışı Kampanyası'nı başlatmış bulunmaktayız. Dünya'nın farklı noktalarında onlarca ülke ve şehirde, Afrika, Asya, Balkanlar, ümmetin kırık kalbi Gazze ve Filistin'de düzenleyeceğimiz Kurban organizasyonlarıyla siz hayırseverlerimizi bizimle olmaya, ihtiyaç sahiplerinin sofralarında aş olmaya davet ediyoruz." dedi.

Avrupa Yetim Eli Genel Başkanı Serdar Şişman

"Avrupa Yetim Eli olarak vekâletlerinize talibiz"

Yurt dışı yardımlarının yanı sıra Türkiye'de de birçok il ve ilçede önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de hayırseverlerin Kurbanlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak istediklerini belirten Şişman, "İhtiyaç sahiplerinin arşa ulaşan dualarıyla sizleri buluşturmak istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Avrupa Yetim Eli olarak vekâletlerinize talibiz. En güvenilir ve hijyenik koşullarda keseceğimiz kurbanlarınızı en hak eden insanlara ulaştıracağımız garantisiyle bize gönül rahatlığıyla Kurban vekaletinizi verebilirsiniz. Rabbim şimdiden hayır ve hasenatlarınızı kabul buyursun inşallah." diye konuştu.

Avrupa Yetim Eli, Kurban çalışmaları yürüteceği birçok ülkeye kendi temsilcilerini bizzat göndererek, hayırseverlerin vekâletlerinin yerine getirilmesini sağlayacak. (İLKHA)