İşyerinin kırılan camının hırsızlık nedeniyle kırılmadığı anlaşıldı

​Adıyaman'da bir kuyumcu dükkânının hafta sonu kısıtlama saatlerinde camının kırık olduğunu gören vatandaşlar iş yeri sahibini arayıp iş yerinin camının kırık olduğu söyledi.

Ekleme: 22.05.2021 20:50:17 / Güncelleme: 22.05.2021 20:50:17 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Adıyaman Eski Kâhta Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin camının kırık olduğunu telefonla öğrendiğini belirten Bekir Güneş isimli vatandaş iş yerine geldiğinde camın kırık olduğunu ancak durumu ilk başta anlamadığını belirtti.

Durumun polise bildirildiğini ve gerekli incelemenin yapıldığını belirten Güneş, "Tam olarak ne olduğunu anlamadım. Beni arayıp 'İş yerinin camı kırılmış.' dediler. Bende apar topar kalkıp geldim. Öğrendiğim kadar iş yeri önünde iki kişi kavga etmiş. Kavga ettikleri sırada iş yerinin camı da kırılmış. Olayla ilgili gerekli inceleme ve çalışma polis tarafından yapıldı. İş yerinden her hangi bir şeyin çalınmadığını, kameralarda incelenip gerekli işlemler yetkililer tarafından yapılacak." dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından iş yeri içerisinde inceleme yapıldıktan sonra tutanak tutularak olayla ilgili takibat başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)