Binance bazı işlemleri geçici olarak askıya aldı

Kripto para borsası Binance, Ethereum ve ETC20 para çekişlerinin ağ yoğunluğu nedeniyle geçici olarak askıya alındığını duyurdu.   

Ekleme: 19.05.2021 22:09:36 / Güncelleme: 19.05.2021 22:40:50 / Ekonomi
Destek için 

WASHİNGTON

Binance'nin sosyal medya hesabı Twitter'dan konuya ilişkin açıklama yapıldı.

DİĞER BORSALARDA DA SORUN VAR!

Açıklamada, "Ağ yoğunluğu nedeniyle Ethereum ve ERC20 para çekme işlemleri geçici olarak devre dışı bırakıldı. Sabrınız için teşekkür eder ve verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadesi kullanıldı. Öte yandan kripto para borsası Coinbase'e de kullanıcıların erişimde sorun yaşadığı bildirildi. Coinbase'in işlem yoğunluğu nedeniyle kripto paralarda bazı kotasyonları veremediği belirtildi.

ELON MUSK’TAN SONRA ÇİN DARBESİ!

Çin, finans ve ödeme hizmeti veren kuruluşların kripto para işlemi yapmasını yasakladı. Karar sonrası son 24 saatte Bitcoin yüzde 14, Ethereum ve Dogecoin yüzde 20'den fazla değer kaybetti. Bitcoin, Şubat ayından bu yana ilk kez 40 bin doların altına geriledi. BBC Türkçe’nin haberine göre, Çin, kendi dijital para birimini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Financial Times gazetesine konuşan uluslararası hukuk firması Pinsent Masons'tan Paul Haswell, Çin'deki eğilimin üç nedeni olduğu görüşünde: "Birinci neden, kendi dijital para birimlerine sahip olmaları. İkincisi nakit çıkışlarının kontrol edilemiyor olması, üçüncü neden ise insanların dolandırılmasının önüne geçmek."  (AA)

İlgili Haberler