Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘üniversitelerde yüz yüze eğitim’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, üniversitelerde yüz yüze eğitime ilişkin önemli açıklamada bulundu.

Ekleme: 19.05.2021 21:26:59 / Güncelleme: 19.05.2021 21:26:59 / Güncel
Destek için 

HABER MERKEZİ

 Gençlerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?” sorusuna da yanıt verdi.

“HEDEF 5 BİNE İNDİRMEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan,” Tam kapanmayla birlikte vaka sayılarında ciddi bir düşüş oldu. Almış olduğumuz karar çok etkili oldu. Kısmi kapanmayla tam kapanma arasındaki farkı çok net gördük. Şimdi amacımız vaka sayılarını 5 bine indirmek. O zaman çok daha rahatlayacağız. Bu sayıya indiğimizde vefat sayımız da azalmış olacak. Hedefimiz bunu başarabilmek. Bunu başarmak için adımlar atıyoruz. Esnaflarımıza bu kapsamda destek veriyoruz.” Dedi.

ÜNİVERSİTELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM

Üniversitelerde yüz yüze eğitime ilişkin de konuşan Erdoğan, “Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “(Üniversitelerde yüz yüze eğitim) Diyoruz ki üniversite öğrencilerimize aşılarını yapalım, aşılarını yaptıktan sonra zaten yol açık. Yerli aşımızı yetiştirebilirsek bizim herhangi bir sıkıntımız olmayacak

İlgili Haberler