Aile Dernekleri Birliğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık mektup

Aile Dernekleri Birliği, aile hukukundaki zincirleme sorunların baş sebebi olan 6284 sayılı kanunun iptal edilmesini talep etti.

Ekleme: 18.05.2021 17:30:22 / Güncelleme: 18.05.2021 18:40:54 / Kadın Aile
Destek için 

Aile Dernekleri Birliği, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a açık mektup yayımladı. Aile kurumuna çekilen operasyona dikkat çekildiği mektupta, aile hukukundaki zincirleme sorunların baş sebebi olan 6284 sayılı kanunun iptal edilmesi talep edildi.

Mektupta, “Namus kavramıyla sınanan ben ve milyonlarca evli erkek vatandaşın ciğeri her gün dağlanırken, S-400 füzeleri kadar yüksek irtifalara fırlayan boşanma oranlarıyla yıkılan yuvaların enkazı altındaki yavrularının hasretini çekerken, ayetle sabit kavvam fıtratına ve sıfatına rağmen tek taraflı kadına şiddet yaygarasıyla Allah erkek yarattığı için daima suçlanan, delilsiz ve belgesiz beyan esasıyla sokaklara atılarak itilip kakılan, devlet kapısında aşağılanarak horlanan, iftirayla ya da ödeyemediği müebbet nafaka zulmü yüzünden hapislere düşen toplamda 5,5 milyona dayanmış insan ve yakınlarının feryatları arş-ı alaya ulaşmışken ‘Ailemize operasyon çekiliyor.’ gibi tespit cümleleri dışında suskunsunuz. İnsanlar kırgın, insanlar küskün. Hissetmez misiniz? Görmez misiniz? Duymaz mısınız? Hiç mi işitmezsiniz?” diye soruldu.

Mektubun devamında şu ifadelere yer verildi:

“Mühür kimdeyse Süleyman odur. Mühür sizde, tarihte adaletiyle ünlü Kanuni misali bugünün Süleyman’ı sizsiniz. Devletin dini adalettir ve adalet de mülkün yani devletin temelidir ve siz de devletin başısınız. Müslüman Türkiye milletini fuhuş toplumu olmaya sürükleyen, aileleri parçalayan, namusa sözde namus diyen İstanbul Sözleşmesi paçavrasını yırtıp attınız. Fakat bu melun paçavranın birebir zihniyet kopyası ve uzantısı 6284 sayılı iftira ve fuhuş kanunu ocakları söndürmeye devam etmektedir. Evlilikte zina, iftira, fuhuş, tazminat, süresiz nafaka, çocuk gaspı ve diğer her türlü rezil amaçlarla kullanılan bu kanunun getirdiği tahribatlar tahammül sınırlarını aşmıştır. Sınırsız derecede geniş şiddet tanımı ve delilsiz, belgesiz kadın beyanıyla, Allah’ın haşa arızalı yarattığı için daima potansiyel cani/katil olduğu ön kabulüyle erkeklere vahşi hayvan muamelesi bile yapılarak elektronik tasma takılır olmuştur. 6284 sayılı iftira ve fuhuş kanunuyla azgınlaşarak PKK ve FETÖ teröründen bile çok daha tehlikeli ve yıkıcı hale gelen cinsel bölücü sosyal terör Feminizm her eve ateş düşürmektedir. Devlet, bütün birimleriyle vatandaşları arasında cinsiyetine göre ayrım yapar olmuştur. Aile, vatan ve namus koruyucusu erkeklere tek taraflı kadına şiddet yaygarasıyla 7/24 sövülmektedir.”

“Biz aile ocağımızı tüttürmek istiyoruz.” denilen mektupta, “Biz yerli ve milli yaşamak istiyoruz. Biz Türkiye ve Müslüman kalmak istiyoruz. Sizin tabirinizle monşerlerin değil bu toprağın evlatları bizlerin sesine kulak veriniz. İstanbul Sözleşmesi paçavrasının uzantısı 6284 sayılı iftira ve fuhuş kanunu aile hukukundaki zincirleme sorunların baş sebebidir. Ailemize çekilen operasyonun tahrip gücü yüksek el bombasıdır. Lütfen iptal ediniz!” denildi. (İLKHA)



İlgili Haberler