İşgal rejiminin sözde ordu komutanı: Gazze'den bu denli karşılık beklemiyorduk

Siyonist işgal rejiminin sözde ordu komutanlarından Tümgeneral Uri Gordin, savaşmak için tam hazırlıklı olmadıklarını ileri sürdü.

Ekleme: 17.05.2021 22:15:21 / Güncelleme: 17.05.2021 23:07:24 / Dünya
Destek için 

Filistinli direniş gurupların karşısında günbegün hezimete uğrayan siyonist işgal rejiminin sözde komutanlarından itiraf gibi bir açıklama geldi.

Siyonist Walla News'e verdiği röportajda işgal güçlerinin iç cephe komutanı Tümgeneral Uri Gordin, "Bu savaşa tam hazırlıklı değildik. Gazze'den gelen ateş hacmi tüm 'israil' savaşlarında en yüksek olanıdır. Gazze'den bu denli bir karşılık beklemiyorduk" dedi.

DİRENİŞÇİLER BİNLERCE ROKET GÖNDERDİ

İşgal basınının aktardığına göre HAMAS'ın askeri kanadı İzzettin El Kassam Tugayları ve diğer direnişçi gruplar, işgal rejiminin saldırılarına karşı şuana kadar 3 binden fazla roketi Gazze'den işgal altındaki topraklara gönderdi. İşgal rejimi ölü ve yaralı sayısını ise panik oluşmaması için paylaşmıyor. 

SOSYAL MEDYADA 'MAĞDUR' ROLÜ OYNUYORLAR

Yine Siyonist basın, Gazze'den atılan roketlerle birlikte psikolojik olarak üstünlüğün direnişçilere geçtiğine dair haberler yaptı.  Öte yandan 'demir kubbe' olarak adlandırılan hava savunma sisteminin adeta kevgire dönmesi de işgalciler tarafından korkuyla takip ediliyor. Tel Aviv ve çevresine atılan roketler nedeniyle işgalciler sığınaklara akın ediyor. İşgal rejiminin elebaşları ise psikolojik yenilgiyi sosyal medyada kendi lehlerine çevirmek için 'mağdur' rolü oynuyor. 

İlgili Haberler