Direniş cephesi işgal topraklarını yoğun şekilde bombalıyor

Filistin’deki direniş cephesi, siyonist işgal rejiminin Gazze ve Kudüs’teki saldırılarına karşılık operasyonlarını yoğunlaştırdı. Tel Aviv bölgesine atılan roketler sirenlerin çalmasına sebep olurken işgalcilerin büyük korku yaşadığı görüldü.

Ekleme: 17.05.2021 14:35:22 / Güncelleme: 17.05.2021 14:38:27 / Güncel
Destek için 

Yerel kaynaklardan alınan son dakika bilgisine göre, direniş grupları tarafından işgal altındaki Asdod kentine atılan füzelerin bir binaya isabet etmesi sonucu 8 işgalci siyonist yaralandı.

 

Öte yandan direniş grupları tarafından atılan füzelerin işgal altındaki Beersheba'da bir binaya isabet etmesi sonucu büyük bir ateş çıktığı aktarıldı.

Kudüs Seriyyeleri, kısa bir süre önce büyük bir füze operasyonu ile işgal altındaki Tel Aviv'in kuzeyindeki Herzliya'yı hedef aldığını duyurdu.

Kassam Tugayları ise işgal altındaki Netivot ile Hatzerim ve Taslim askeri üslerinin füzelerle vurmayı başardığını açıladı. Kassam Tugayları, işgal altındaki Sofa’nın, havan topları ile vurulduğunu bildirdi.

Ayrıca yerel kaynaklar, işgal ordusunun Gazze'deki El-Buraq ve El-Aksa okullarını bombalayacağını Birleşmiş Milletler (BM) kurumlarına bildirdiğini belirtiyor.

Gazze'den atılan roketin Aşdod'daki bir binaya düşmesi sonucu sekiz siyonist işgalcinin yaralandığını doğrulayan Siyonist medya da, füzelerle zarar gören 100'den fazla dükkanda hırsızlık vakasının görüldüğünü kaydetti.(İLKHA)