Siyonistlerin saldırısında 4 çocuğu ve eşi şehid olan baba Haddadi'den açıklama

​Siyonist işgal rejiminin sahil kampı katliamında 4 dört çocuğu ve eşi şehid olan Muhammed Hadadi, işgalci siyonistlerin, içinde sadece çocuk ve kadınların bulunduğu bir evi önceden uyarı yapmaksızın bombaladığını söyledi.

Ekleme: 15.05.2021 16:05:12 / Güncelleme: 15.05.2021 20:05:48 / Dünya
Destek için 

İşgal rejiminin kadın ve çocuklara karşı işlediği katliamlara yeni bir tanesini eklediği "sahil kampı katliamı'nda 4 dört çocuğu ve eşi şehid olan Muhammed Hadadi, siyonistlerin bilerek sivilleri vurduğunu belirterek, direnişten Tel Aviv'i vurmalarını istedi

Bu sabah Gazze'de sivillerin bulunduğu bir evin siyonist işgalciler tarafından vurulmasında ailesi şehid olan şehitlerinin babası, katliamdan sağ kurtulan 5 aylık bebeğinin yanında dururken, çocuklarının ve eşinin yasını tuttu. Daha önce yaşamadığı büyük acıyla kalan çocuğu ile teselli ediyordu kendini.

Baba Hadadi, umudunun Allah ve direnişle devam edeceğini söyleyerek, İzzeddin Kassam Tugayları komutanı Muhammed Day'tan Tel Aviv'e atılan füzeleri artırmalarını istedi.

 

Dört çocuğu ve bir eşiyle vedalaşan, şehitlerin babası, siyonist işgalcilerin, içinde sadece çocukların ve kadınların bulunduğu bir evi önceden uyarı yapmaksızın bombaladığını söyledi.

Baba Hadadi, "Eşim ve dört çocuğum Allah'ın koruması altındadır. Allah ve Resulünün yolunda şehid oldular. Siyonistler, saldırılarında hiçbir uyarı yapmaksızın evi ailenin üzerine yıktı." dedi.

Yas tutan baba, insan hakları, kadın hakları ve özgürlüğünü savunanların nerede olduğunu sordu. Baba Haddadi, siyonistlerin saldırılarının büyük bir suç olduğunu belirtti.

Gazze Şehri'nin batısındaki El-Şati mülteci kampında Ebu Hatab ailesinin evinin bombalanmasında en az 10 Filistinli şehid olmuş ve yaklaşık 25 kişi de yaralanmıştı.

Sekizi çocuk olmak üzere on kişinin ölümüne yol açan saldırıda, Filistinli bir bebek ölümden kurtuldu. (İLKHA)