Çocuklar bayram harçlıklarını Filistinli çocuklara bağışladı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde işgalci siyonistlerin saldırılarını televizyondan izleyen çocuklar, Filistin'deki çocuklara destek olmak amacıyla topladıkları bayram harçlıklarını Yetimler Vakfı aracılığıyla Filistin'e gönderdi.

Ekleme: 15.05.2021 14:05:09 / Güncelleme: 15.05.2021 14:31:16 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Siyonist işgal rejiminin Gazze kentine yönelik saldırılarına Türkiye genelinde tepkiler sürerken, Filistin'deki Müslümanlara yönelik insani yardım çalışmaları da hız kazandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Esmerçayır Mahallesi'de yaşayan Şeker kardeşler, bayramda topladıkları 400 lirayı, Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı) aracılığı ile "Filistin'e destek" kampanyasına bağışladı.

Filistin'de çocuklar ölmesin diye bayram harçlığını Filistin'e gönderdiğini belirten Zehra ve Esra Şeker isimli ikiz kardeşler, " Biz bu yıl akrabalarımızdan topladığımız harçlıklarla oyuncak ve kitap alacaktık. Sonra baktık ki zalim israil, Filistin'deki çocukları öldürüyor bizde İsrail çocukları öldürmesin diye kardeşlerimizle birlikte topladığımız paraları Filistin'e gönderdik." dedi.

Ali İmran Şeker ise bu yılki bayram harçlıklarını Filistinli çocuklara gönderdiklerini ifade etti. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Haberler İlgili Videolar