Gaziantep Kalesine Filistin bayrağı yansıtıldı

Siyonist terör şebekesinin Mescid-i Aksa ve Kudüs'e yönelik alçak saldırılarına tepki, Filistin halkına da destek vermek amacıyla tarihi Gaziantep Kalesine Filistin bayrağı yansıtıldı.

Ekleme: 13.05.2021 22:15:18 / Güncelleme: 13.05.2021 22:19:06 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Siyonist işgalcilerin Ramazan ayının başından bu yana yaptığı zulüm ve baskınlar sonrasında Mescid-i Aksa'ya saldırmasına yönelik tepkiler artarak devam ediyor.

Siyonist terör şebekesinin Mescid-i Aksa ve Kudüs'teki Filistinlilere yönelik artan alçak saldırıları ve Filistinlilerin evlerinden zorla çıkarılma tehdidiyle karşı karşıya kalması Türkiye genelinde protesto yapılan etkinliklerle protesto ediliyor.

 

HÜDA PAR başta olmak üzere siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, kurum ve kuruluşlar yaptıkları basın açıklamaları ve araç konvoylarıyla Mescid-i Aksa ve Kudüs direnişine destek verirken siyonist işgal şebekesini de tel’in ediyor.

Gaziantep’te de 3 gündür sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı halkın büyük katılımıyla kitlesel basın açıklaması düzenleyerek Kudüs ve Mescid-i Aksa direnişine büyük bir destek verdi.

Basın açıklamalarında, siyonist terör şebekesi tel'in edilirken Filistinlilerin ise Kudüs ve Mescid-i Aksa direnişine destek verildi.

Siyonist terör şebekesinin Mescid-i Aksa ve Kudüs'e yönelik alçak saldırılarına tepki, Filistin halkına da destek vermek amacıyla bugünde tarihi Gaziantep Kalesinde ışık gösterisi düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi kalenin burçlarına "Kalbimiz Kudüs’le" yazısı ve "#AntepKudüsle" hashtagi ile Filistin bayrağı ve Türkiye haritası yansıtıldı.

Vatandaşlarda evlerinden ışık gösterisinin fotoğrafını çekerek Filistin'e ve Kudüs’e destek sloganları atılırken siyonist terör şebekesi ise tel’in edildi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar