El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Filistin halkı ümmet adına bedel ödüyor

HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, işgalci siyonistlerin özellikle Gazze'ye yönelik sürdürdüğü barbarca saldırılara karşı Filistin'in tüm kentlerinde süren mücadeleyi değerlendirdiği yeni bir video paylaştı.

Ekleme: 13.05.2021 17:30:25 / Güncelleme: 13.05.2021 17:36:15 / Dünya
Destek için 

El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Filistin halkını savunma konusunda işgalci siyonist rejim karşısında kırmızı çizgilerinin ve angajman kurallarının olmadığını söyledi.

İşgalcilere "Dilediğiniz kadar güç sevk edin" diye seslenen Ebu Ubeyde, işgalci siyonistler için çeşitli ölümler hazırladıklarını ve Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin İslam ümmeti adına bedel ödediğini söyledi.

 

Ebu Ubeyde, Tel Aviv'i, Dimona'yı, Kudüs'ün işgal edilen bölgelerini, Askalan'ı, öncesini ve sonrasını vurma kararı için "su içmekten daha kolay" benzetmesini yaptı.

Sözcü, İzzeddin el-Kassam Tugaylarının, siyonist gasıplar tarafından işgal edilen topraklara fırlattıkları füzelerin onda birinin dahi Filistin Nekbesi'nden bu yana Arap ülkeleri tarafından yapılmadığına işaret etti.

Bu savaşta Filistin halkının tüm sahalarda omuz omuza verdiğini ve sahanın şartlarına göre değişik düzeylerde işgalci teröristlere karşılık verdiğini belirten Ebu Ubeyde, Batı Şeria'daki Filistinlilerden siyonist işgalcilere karşı ayağa kalkmalarını istedi ve El-Kassam Tugayları olarak kendilerinin de Batı Şeria'nın intifadasını tüm güçleriyle destekleyeceklerini kaydetti.

İşgalcilere de seslenen Ebu Ubeyde, "Tüm dünya bütün öfkenizi masum insanların, çocukların, kadınların ve sivil tesislerin üzerine boşalttığınızı, bundan dolayı da yaşadığınız hayal kırıklığınızı ve utancınızı gördü." ifadelerini kullandı. (İLKHA)