Olimpik Yüzme Havuzu Ölçüleri

İlandır...

Ekleme: 03.05.2021 15:50:04 / Güncelleme: 03.05.2021 17:50:18 / Tanıtım
Destek için 

Olimpik yüzme havuzu ölçüleri dikkate alınarak temizlik ve bakımının çok daha hassas yapılması gerektiğini söyleyebiliriz. Sinadakimya havuz ürünlerini satan firmanın internet sitesini ziyaret ederek havuzun bakımının yapılması, korunması ve temizliği kapsamında kullanılan kimyasallara kadar birçok ürünü satın alabilirsiniz. havuzun işletmeciliği kadar hijyenik koşullarda faaliyet göstermesi de çok önemlidir. Havuzun her daim temiz ve sağlıklı olması, insan sağlığı açısından ayrı bir yere sahiptir. Özellikle insan popülasyonunun fazla olduğu havuzlarda, bu hijyenik ortam, kullanıcılar tarafından en çok aranan hususlardandır.

Olimpik yüzme havuzu ölçüleri 25 metre ene, 50 metre uzunluğa ve en az 2 metre derinliğe sahip olan havuz bir havuz çeşididir. Doğal olarak bu denli büyük olan havuzlar çok fazla su almaktadır. Hal böyle iken havuzun bakımının yapılması için dikkat edilmesi gereken hususlarda daha da hassas olmak gerekir.

Sinada Kimya olarak müşterilerimize olimpik yüzme havuzu ölçülerine uygun olarak bakım ve temizliği için en optimum çözümleri sunuyoruz. Bu kapsamda firmamıza ilettiğiniz talepleriniz uzman ekibimiz tarafından değerlendirilir. Ayrıca kimyasallar büyük bir titizlikle, belli standartlarda üretilir. Bu sayede havuzun bakımı ve temizliği için en kaliteli ürünleri kullanmış olursunuz.

Havuz Temizlik ve Bakımının Önemi

Havuzlar, özellikle yaz aylarında, insanların spor ve serinlemek maksadıyla kullandıkları mekânların başında gelir. Olimpik yüzme havuzu ölçüleri dikkate alındığında söz konusu havuzları kullanan insan sayısı da çok fazladır. Yaz aylarında havuzların insan yoğunluğu çok fazladır. Bu nedenle söz konusu mekânların özellikle yaz aylarında temizlik bakım konusunda hassasiyeti artar.

Havuz bakımı konusunda işletmecilerin yeterli hassasiyet göstermemesi durumunda her şeyden önce insan sağlığına zararlı etkiler söz konusu olur. Sudaki bakteri ve zararlı maddelerden kaynaklı olarak havuzu kullanan yüzücüler çeşitli hastalıklara yakalanır. Havuz bakımının yapılmaması durumunda karşılaşılacak sorun, sadece hastalıklarla ilgili değildir.

Bakımsız havuzlardan kaynaklı olarak önemli oranda müşteri kaybı da söz konusudur. Olimpik yüzme havuzu ölçüleri ne kadar büyük olursa olsun bakım konusunda yetersiz kalan işletmeleri hiçbir kullanıcı tercih etmek istemez.

Havuz Temizlik Ürünleri ve Kimyasalları Nelerdir?

Havuzun bakımı, suyun içerisinde bulunan pisliğin yok edilmesi ve havuzun insan sağlığı için elverişli koşullara ulaşması için yapılır. Kullanılacak doğru teçhizat ve bakım ürünleri sayesinde kısa sürede havuzunuzu hijyenik koşullara sahip bir ortam haline getirebilirsiniz. Kullanacağınız havuz bakım ekipmanları ve kimyasalları sayesinde havuzu kullanan insanlar herhangi bir sağlık problemi yaşamadan havuzu kullanacaklardır. Genel anlamda web sitemizden temin edeceğiniz havuz kimyasallarını şu şekilde sıralayabiliriz.

Klor

PH Düşürücüler

Yosun Önleyiciler

Sıvı Toplayıcı ve Parlatıcı Ürünler

Dilerseniz yazımızın devamında bu kimyasalların ne işe yaradığına değinelim.

Klor İle Havuzunuzu Her Zaman Sağlıklı Tutabilirsiniz

Havuzlarda kullanılan en temel kimyasal türü klor kimyasalıdır. Düzenli olarak uygulanan klor ile havuzu her daim sağlıklı koşullarda faal halde tutabilirsiniz. Tablet ya da toz şekilde temin edeceğiniz klorun insan sağlığı için herhangi bir zararı da söz konusu değildir. Havuz suyuna uygulanan klor, havuzdaki zararlılarla reaksiyona girerek bunların yok olmasını sağlar. Bu sayede havuzun kısa sürede temiz ve sağlıklı koşullara ulaşması sağlanır.

PH Düşürücüler İle Havuzdaki İdeal Seviyeyi Yakalayın

Hangi nitelikte olursa olsun yüzme havuzlarında olması gereken PH seviyesi 7,0-7,5 arasıdır. Havuzun kullanım sıklığına bağlı olarak bu oran artar. Düzenli olarak uygulanan PH düşürücü kimyasallar ile havuz suyu ideal aralığa getirilir. Havuzun PH oranının dengelenmesi, insan sağlığı açısından çok önemlidir.

Yosun Önleyiciler İle Havuzdaki Kötü Görüntüyü Engelleyin

Havuzun popülasyon oranına bağlı olarak zamanla havuzun içinde alg oluşumu gözlenir. Bu görüntü havuz kullanıcılarını rahatsız ettiği gibi müşteri potansiyelinin de düşmesine neden olur. Söz konusu oluşumun engellenmesi için havuz işletmeciliği tarafından tedbir alınmasına ihtiyaç vardır. Sıvı şekilde satışını yaptığımız yosun önleyiciler sayesinde söz konusu oluşumun önüne geçilebilir. Uygulama sonrasında havuz berrak ve hijyenik bir ortam haline getirilir.

Havuzun kullanım sıklığına bağlı olarak köşe kısımlarında, duvarlarında ya da taban kısımlarında yosun oluşması söz konusu olabilir. Olimpik yüzme havuzu ölçüleri düşünülerek ideal oranda yosun önleyici kullanarak sorunun önüne geçebilirsiniz.

Sıvı Toplayıcı Parlatıcı Ürünler İle Berrak Bir Havuz Elde Edin

Havuzda oluşan kirler zamanla zararlı bakterilerin oluşmasına neden olur. Söz konusu bakterilerin insan sağlığına zararlı etkileri olduğu gibi havuzun da bulanık gözükmesine neden olur. Düzenli olarak uygulanacak ve havuz kimyasalları arasında bulacağınız sıvı toplayıcı parlatıcı ürünler ile havuzun berraklığını sağlayabilirsiniz.

Siz de havuzunuzun her daim temiz ve sağlıklı kalmasını isterseniz havuz malzemeleri arasından seçeceğiniz parlatıcı ürünler ile müşterilerinizin arzu ettiği havuza kavuşabilirsiniz. Havuzda istediğiniz bakım ve sağlıklı koşullar kullanacağınız kimyasallar ile tesis edilebilir.

Web sitemizde hem klasik yüzme havuzları için, hem de olimpik yüzme havuzları için gereken tüm bakım malzemelerini bulabilirsiniz. Olimpik yüzme havuzu ölçüleri düşünüldüğünde bakım malzemeleri ve kimyasallarının öneminin bilincindeyiz. Bu kapsamda firmamızdan her türlü bakım malzemesini temin edebilirsiniz.