İçler acısı durumdaki Esenceli Camii bakıma muhtaç!

İstanbul’un Şile ilçesine bağlı Esenceli Köyü Camii bakımsızlıktan dolayı içle acısı bir durumda. Özellikle yaz aylarında piknikçilerin uğrak noktası olan köyün camisi ilgi bekliyor.

Ekleme: 24.04.2021 23:05:48 / Güncelleme: 24.04.2021 23:05:48 / Güncel
Destek için 

DOĞRUHABER

Piknikçilerin ve kampçıların uğrak noktası olan Şile Esenceli Köyü’nün camisi içler acısı bir durumda. Köye kamp yapamaya giden duyarlı vatandaşlar İstanbul Müftülüğüne ve Şile Müftülüğüne seslenerek camiye bakım yapılmasını istedi.

BAKIMSIZLIKTAN DÖKÜLÜYOR

Yaz aylarında İstanbul’un yoğunluğunda ve sıcağından bunalanlar soluğu İstanbul’un doğal güzellikleriyle ünlü Şile ilçesinde alıyor. Şile’nin nüfusu da yaz aylarında 2-3 katına çıkıyor. Ancak pikniğe ve kampa gidenler karşılaştıkları manzara ile adeta şoke oluyorlar. Şile İlçesine bağlı Esenceli Köyü Camii’ni bakımsızlıktan dolayı içler acısı bir durumda görenler yetkilere çağrı yaptı. Duyarlı vatandaşlar, kamp alanlarına yakın olmasından dolayı sürekli yoğunluk yaşanan bölgede camiinin tuvalet ve şadırvanlarının bakımsızlıktan döküldüğü belirtiyor. İstanbul Müftülüğü ve Şile Müftülüğüne çağrıda bulunan vatandaşlar, camiinin bakımdan geçirilmesini istiyor.