İHO EBRAR'dan Uganda da kurban kesimi

Merkezi Hollanda'da bulunan İnsani Yardım Kuruluşu İHO EBRAR, Afrika'nın Uganda ülkesinde, düzenlediği Ramazan organizasyonuyla ihtiyaç sahipleri için kurban kesimi yaptı.

Ekleme: 22.04.2021 22:10:04 / Güncelleme: 22.04.2021 22:12:01 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Asya, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da birçok bölge ve ülkede yardım çalışmalarını sürdüren IHO-EBRAR, Uganda'nın başkenti Kampala'da kurban kesim programı düzenledi.

 

Hayırseverlerin bağışladığı kurban kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Ramazan programı kapsamında İHO EBRAR, Uganda'daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tekbir ve salavatlarla kesilen kurbanlar, poşetlenerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.  Kurban kesim çalışmaları hakkında bilgi veren İHO EBRAR Derneği Başkanı Doktor Abdurrahman Alpsoy, daha çok kişiye ulaşmak için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Alpsoy, "Uganda programım kapsamında adak, sadaka, akika ve şifa kurbanlarımızı kestik. Etler parçalandıktan sonra hak sahiplerine dağıtacağız. Dünyanın birçok yerinde yılda bir kez et yiyemeyen bir sürü fakir, yetim insan bulunmaktadır. Hak sahiplerine güvenli bir şekilde ulaştırılması için hayırseverler bize ulaşabilirler." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler