Futbolcular yine maç ortasında oruçlarını açtı

Türkiye Futbol Federasyonu, oyuncuların ve teknik direktörlerin taleplerine rağmen ramazan ayında maç saatlerinde bir değişiklik yapmadı. Futbolcular yine saha kenarında oruçlarını açmak zorunda kaldı.

Ekleme: 19.04.2021 21:46:20 / Güncelleme: 19.04.2021 21:52:21 / Spor
Destek için 

DOĞRUHABER

TFF, futbolcuların ve teknik direktörlerin taleplerine ve kamuoyunun tepkisine rağmen ramazan ayında maç saatlerinde değişikliğe gitmedi. Bunun üzerine bu akşam oynanan Samsunspor- Bursaspor maçında futbolcular yine saha kenarında oruçlarını açmak zorunda kaldı.

SAHA KENARINDA İFTAR AÇMAK ZORUNDA KALDILAR

Bu akşam 19.00’da başlayan Samsunspor ile Bursaspor arasında oynanan maç oruçlu oyuncuların bulunması nedeniyle 26’ıncı dakikada sahalarda ender görünen bir duruma şahitlik etti. Faul pozisyonunda oyunun durmasını fırsat bilen oyuncular yedek kulübesine giderek iftarlarını açtı. Karşılaşmada ilk 11’deki oyuncuların yanı sıra yedek kulübesinde oyuncular ve teknik ekipteki görevliler de iftarlarını saha kenarında açtı.

FUTBOLCULAR VE TEKNİK DİREKTÖRLER SAATLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP ETTİ

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda da benzer görüntüler oluşmuş kamuoyundan TFF’ye maç saatlerinde değişikliğe gidilmesi talebi yükselmişti. Futbolcu ve teknik direktörlerden de maç saatlerinde değişliğe gidilmesi önerisi sunulmuştu. Ancak TFF tüm bu taleplere rağmen halkın yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede ramazan ayında iftar saatinde maç oynatmaya devam etti.

İlgili Haberler