İran; "İsrailli ajan yakalandı"

Açıklamaya göre, Doğu Azerbaycan Eyaleti'nde Siyonist bir ajanın yakalandığını duyuruldu.İran'a yakın Genç Gazeteciler Derneği’nin internet sitesinde " İsrailli bir ajanının yakalandığına dair" bir haber yayınlandı.

Ekleme: 05.04.2021 17:05:09 / Güncelleme: 05.04.2021 17:07:24 / Dünya
Destek için 

 İran'a yakın Genç Gazeteciler Derneği’nin internet sitesinde Siyonist bir ajanının yakalandığına dair bir haber yayınlandı.

İran İstihbarat Bakanlığı’nın, “İsrailli bir casus İran’ın Doğu Azerbaycan Eyaleti’nde yakalandı. Öte yandan diğer ülkelerin istihbarat servisleriyle iletişim halinde olan diğer casuslar da yakalandı” açıklamasına yer verildi.

Siyonist casusun İranlı mı yoksa işgal rejiminin vatandaşı mı olduğuna dair bir açıklama yapılmadı.

İran, 2020 yılında yakalanan ve ABD ile siyonistler adına casusluk yaptığı belirlenen bir İran vatandaşını idam etmişti.

İran CIA ajanını idam etmişti

İran, CIA'e bilgi sattığını öne sürdüğü emekli Savunma Bakanlığı çalışanını idam etti.İran Adalet Bakanlığı sözcüsü Gulam Huseyn İsmaili, bir emekli Savunma Bakanlığı yakın uzay çalışanının idam edildiğini duyurmuştu. İsmaili, Reza Asgari isimli mahkumun emekliliğinden bir süre önce Amerikan Gizli Servisi'ne (CIA) İran füze programı hakkında bilgi satmaktan suçlu bulunduğu belirtilmişti
Kaynak: Referans medya