HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığından Rektör Elmastaş'a "hayırlı olsun" ziyareti

HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, beraberindeki partili heyetle birlikte Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğüne yeni atanan Profesör Doktor Necmettin Elmastaş'ı makamında ziyaret etti.

Ekleme: 31.03.2021 12:30:13 / Güncelleme: 31.03.2021 12:31:02 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Rahva Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen ziyarette, HÜDA PAR heyetini Rektör Elmastaş karşıladı. Elmastaş, yapılan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bitlis'in kadim bir kent olduğunu belirten Elmastaş, Bitlis'i hakkettiği noktaya taşımak için gayret içerisinde olacaklarını ifade etti.

Devam eden projelerin olduğunu, göreve başladıktan hemen sonra imzaladıkları KOSGEB destekli Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) onayı alan bölgede ilk ve tek üniversite olduklarını hatırlatan Elmastaş, Bitlis'te tıp merkezinin kurulması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Rektör Elmastaş'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Gül, 7 bin yıllık tarihe sahip Bitlis'in, hakkettiği noktaya gelmesi için üniversitenin hem akademik hem de bilimsel olarak önemli bir saç ayak olduğunu belirtti.

Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Gül, kentin hem inanç hem doğa hem de kış turizminin gelişmesi, istihdamın artması noktasında projelerinin olduğunu, bu projelerinin hayatta geçirilmesi ilgili kurum ve kuruluşlarla zaman zaman bir araya geldiklerini söyledi.

Kentin gelişmesi adına üniversitenin yapacağı akademik ve bilimsel çalışmalara projeleriyle katkı sunmak istediklerini vurgulayan Gül, Eren Üniversitesi'nin her geçen gün gelişen bir üniversite olduğunun altını çizdi.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette, karşılıklı iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. (İLKHA)