Nusaybin’de yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda çalışmalar başladı

Alt ve üst yapı çalışmalarının yanında sosyal çalışmalara da önem veren Nusaybin Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde yapacağı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu için çalışmalarına başladı.

Ekleme: 29.03.2021 16:25:17 / Güncelleme: 29.03.2021 16:28:36 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Vatandaşlara yönelik projeler gerçekleştiren Nusaybin Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu çalışmalarına başladı.

8 Mart Mahallesi Şehr-i Med Sitesi yakınlarında yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu için bugün iş makineleriyle çalışmalar başladı. Modern tesis 5 parkur, seyirci koltukları, soyunma odaları, oturma bankları, yönetim, antrenör ve mekanik odalardan oluşuyor.

Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi olarak sportif çalışmalara büyük önem verdiklerini bildiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, gençlere sporu sevdirme, spor alanları ve çeşitliliğini artırma anlamında projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde yapacakları Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda bugün itibariyle çalışmaların başladığını kaydeden Yalçın, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun Nusaybinli gençlere, sporculara ve sporseverlere hayırlı olması temennisinde bulundu. (İLKHA)

İlgili Galeriler