Kaftancıoğlu ve Yazıcı’dan Elübüyük’e ‘geçmiş olsun’ telefonu

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ile Saadet Partisi İl Başkanı Yazıcı, annesinin hastalığından dolayı HÜDA PAR İstanbul Başkanı Elibüyük’ü arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ekleme: 17.03.2021 12:20:19 / Güncelleme: 17.03.2021 12:24:47 / Güncel
Destek için 

DOĞRUHABER

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, annesinin hastalığından dolayı HÜDA PAR İstanbul Başkanı Erdal Elibüyük’ü arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

KAFTANCIOĞLU’NDAN KAHVE DAVETİ

Sosyal Medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklama yapan Elibüyük, “Annemin rahatsızlığından dolayı arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ve Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'ya teşekkür ederim.” dedi. Erdal Elibüyük, Canan Kaftancıoğlu’nun kendisini en kısa zamanda kahve içmeye davet ettiğini de belirterek bu davete icabet edeceğini de ifade etti. Elibüyük ayrıca “Kıymetli Anacığım için arayan veya medya üzerinden geçmiş olsun dileklerinde bulunan güzel insanlara şükranlarımı sunuyorum. Siyasi partilerin il başkanları ve değerli vekillerin iyi dilek temennilerini insani değerleri yaşatmak açısından kıymetli buluyor ve teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler