Mikrofon Standı Çeşitleri ve Monitör Standı Seçenekleri

İlandır...

Ekleme: 10.03.2021 20:03:58 / Güncelleme: 10.03.2021 20:04:42 / Tanıtım
Destek için 

Mikrofon kullanımlarınızı çok daha basite indirgeyeceğiniz şekilde faydalanacağınız pek çok modelleriyle beraber mikrofon stantları bulunmaktadır. Günümüzde özgür bir şekilde kullanacağınız, rahat bir performans göstermek adına sahnede, stüdyoda, evde veya benzer ortamlarda en iyi şekilde mikrofon standı çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Birbirinden farklı mikrofon stant modellerinde hem markaya göre hem de çeşitlerine göre ayrılan stantlar, özelliklerine göre en iyi model seçimlerinizle beraber güvenilir, uzun ömürlü bir kullanım imkanını da sizlere sunar.

Günümüzde yararlanacağınız birçok mikrofon standı çeşitleri bulunurken aralarında seçimlerinizi yaparken ister markaya göre isterseniz de önce çeşitlerine göre seçimlerinizi yapabilirsiniz. Markalar, bu alanda en uygun fiyatlarıyla rekabetçi şekilde destek sağlarken son kullanıcı için elbette ayaklı mı yoksa sabitleyici bir mikrofon tutucu mu gerekiyor? Bu önemli olmaktadır. Bu nedenle tercihlerinizi çeşitlerine göre yaptıktan sonra markalara bakarak da doğru bir seçim içerisinde olabilirsiniz.

Mikrofon Standı Özelliği Nedir?

Özellik bakımından stantlara baktığınızda, metal veya plastik modelleriyle beraber mikrofon stantları bulunmaktadır. Bir tür mikrofonu taşıyıcı özelliğiyle bilinen bu modellerde hem birleştirici hem de tutucu malzeme kullanıldı için pek çok malzeme yapısı da uzun ömürlü kullanım açısından önemlidir. Özellikleri bakımından ister masa üzerinde kullanacağınız modelleri isterseniz de ayaklı, dik duracak tek parça halinde de modellere göz atabilirsiniz. Ayakta duracak modellerde özel olarak tasarlanan mikrofon standı modelleriyle beraber akrobat mikrofon stantları ya da bom kolu ile beraber bükülebilir şekilde yatay kullanım sağlayacağınız türlere de göz atabilirsiniz.

Seçimlerinizi yaparken nasıl bir amaç için kullanımı olacağını bilerek hareket edebilirsiniz. Sahne sanatlarında kullanılacak bir mikrofon standı için doğrudan bükülebilir, yatay ya da boyu ayarlanabilir modellere göz atmanız gerekir. Eğer stant olarak çok daha masa üzerinde kullanım olacaksa, masada sabitleyici özelliği olan türleriyle beraber seçimlerinizi de yapabilir, yönünü değiştireceğiniz şekilde uzatıp kısaltacağınız modelleriyle seçimlerinizi de yapabilirsiniz.

Markalara Göre Mikrofon Stant Modelleri

İyi bir markaya bakarak mikrofon standı almak istediğinizde faydalanacağınız pek çok modeller karşınıza çıkacaktır. Genel olarak tripod yapısı olan bir mikrofon standı mı yoksa masaüstünde kullanılacak bir model mi istiyorsunuz, yoksa daha çok sahneye uygun yatay olarak da kullanılan modellere mi göz atmak istiyorsunuz bunu en başta belirlemelisiniz.

Bu anlamda faydalanacağınız pek çok uygun modeller bulunurken, Lastvoice mikrofon standı modelleri en çok tercih edilen ürünlerdir. Tabi ki Ctt, Astron, Superlux veya Hercules gibi markalar da seçimleriniz arasında değerlendirmeye alacağınız markalar olabilir. Fakat hem fiyat açısıyla hem de kullanım fonksiyonu açısından en çok tercih edeceğiniz ürün elbette ki Lastvoice markasına ait mikrofon stantları olabilir.

Stüdyo Monitör Stantları

Monitörlerin görme açısını iyileştirme amacıyla kullanılan stüdyolara özel stüdyo monitör stantları, monitörlerin hoparlör gibi yüksek bir kullanıma sahip olmasını sağlayan en önemli ayaklı monitör stantlarıdır. Geniş bir kullanım, ortamdaki ferahlığı sağlaması amaçlı kullanımı olan en uygun fiyatlarda sahibi olacağınız bu monitör stantlarıyla beraber birbirinden farklı ölçülerde ve boylarda faydalanabilirsiniz. 100 cm yüksekliklerde kullanılan bu ürünler, ayarlanabilir modellerden oluşmaktadır ve bu sayede 50 CM’den başlayıp 100 CM’e kadar çıkmaktadır. Bu sayede ihtiyaca uygun şekilde de monitör seçimlerinizi dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Stüdyo ses kalitesini arttırmak amacıyla kullanımı yaygın olan bu monitör stantlar, günümüzde hem sağlık hem de dayanıklı yapısı sayesinde de geniş bir kullanımı bulunur. Profesyonel ses sanatçılarının sahne aldıkları alanlarda, çeşitli profesyonel stüdyolarda ya da benzer olarak basit türleri de ev tipi şekilde kullanılır. Markalara göre ayrılmış türleriyle beraber bulacağınız stüdyo monitörlerinde genelde Lastvoice markası monitör standı ile istediğiniz kalitede bir standa sahip olabilirsiniz.

Stüdyo Tipi Monitör Standı Çeşitleri

Birçok modellerde ve çeşitlilikte bulunan stüdyo monitör stantları için ebat ve boy önemlidir. Nasıl bir model istediğinize bağlı, kullanılacak alanda ölçüsü de önemli olan bu ürünlerde profesyonel sistem sistemlerinin yanında dayanıklı bir yapı sağlamak için kaliteli bir standı satın almaya özen göstermelisiniz. Raf tipi monitör stantları ve duvar tipi stantlar bulunmakta olup, dayanıklı ve sağlıklı şekilde profesyonel ses sistemleriyle beraber seçimlerinizi de buna göre yapabilmektesiniz.

Kullanımı yaygın bir şekilde pek çok alanda olan bu stüdyo tipi monitör standı özelliklerine bakıldığında, stant tipi, raf tipi veya duvara asılabilir modelleriyle bulunmaktadır. Genelde alüminyum ve çelik metallerden üretilen kaliteli ses sistemi ekipmanlarından olan bu ürünler, metal materyalden tasarlanarak kullanılır. Stüdyo monitörlerinin farklı ölçülerde ve ağırlıklarda tasarlanmasıyla beraber uygulan bir monitör için uygun ölçülerde de satın almanız önem kazanacaktır.

Ek olarak faydalanacağınız bu stantlarla ilgili olarak üst ve alt panelleriyle alakalı düz tasarımlar ve yüksekliğin ayarlanabilir olduğu modelleriyle beraber çeşitli stantlardan birin seçebilirsiniz. Seçimlerinizi doğru markalara göre yaparsanız, uzun vadeli bir kullanım ve ömürlük bir kullanımı da sağlamış olabilirsiniz.