HÜDA PAR İstanbul Kudüs için Ayasofya’da buluşuyor

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı Dünya Kudüs Haftası etkinlikleri kapsamında sabah namazında Ayasofya Camii Kebir’de buluşacak. Programa HÜDA Par Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu ile HAMAS Siyasi Büro Şefi Sami Ebu Zuhri de katılacak.

Ekleme: 09.03.2021 13:48:25 / Güncelleme: 09.03.2021 14:58:57 / Güncel
Destek için 

Dünya Kudüs Haftası dolayısıyla dünyanın dört bir yanında Kudüs’ün gündeme getirilmesi amacıyla etkinlikler düzenleniyor. HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı da Kudüs’ün kurtuluşu için sabah namazında Ayasofya Camii’nde bir araya gelecek.

TÜM İSTANBULLULARI BİRLİK OLAMAYA DAVET EDİYORUZ

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Kudüs Müslümanların ilk kıblesi, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) miraca yükseldiği mukaddes beldedir. Şuanda Siyonist işgal çetesinin işgali altında olan Kudüs’ün kurtuluşu mutlaka yaşanacaktır. Bize düşen görev ise Kudüs’ü sürekli gündem yapmaktır. Bu amaçla  ‘Dünya Kudüs Haftası’ etkinlikleri kapsamında 11 Mart Perşembe günü sabah namazında HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak gençlik kolları ve kadın kolları teşkilatımız ile Ayasofya Camii’nde buluşacağız. Sabah namazının ardından Kudüs’ün kurtuluşu için dua edeceğiz. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve HAMAS Siyasi Büro Şefi Sami Ebu Zuhri’nin de katılacağı etkinliğimizde tüm İstanbulluları birlik olamaya ve Kudüs’ün kurtuluşu için kenetlenmeye davet ediyoruz.” denildi.